“Моралистът “ Цветанов в страстна афера с бивша кметица

0
2211
Снимки: архив

Как една сервитьорка от Елин Пелин стана кмет, депутат и зам. областен управител

Семейството е над всичко – това лице се стреми да покаже пред обществото бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Речите му често включват темата за традиционното семейство, брака като институция и свещеното право и задължение да станеш родител. За важните си лични решения Цветанов винаги се уповава на волята на съпругата си, която за него е най-важният човек повече от 25 години. За пред хората.

Тайният любовен живот на новия политически лидер е публично известен от години, разказват хора от близкото му обкръжение. Запознати разказват, че Цветанов се е „развихрил“ през 2006 година, когато покрай лидера на партията е успял да си легне с не една и две журналистки. Самият той е коментирал пред приятелския си кръг с подробности как изглеждат интимните части на лицата от екрана.

Според информирани бившият втори в ГЕРБ е използвал поста си на вътрешен министър, за да поръчва записи на сексуалния живот на министри, депутати и дори най-добрия си приятел Веселин Маринов. Те твърдят още, че това е била причината Цветан Цветанов да не бъде назначен отново за вътрешен министър във втория кабинет на Борисов. Според неофициална информация бившият втори в ГЕРБ е използвал властта си за осигуряване на партийни и държавни постове срещу сексуслуги.

Твърди се неофициално, че доста депутатки и общинарки дължат кариерата си именно на близките си отношения с Цветанов. Няколко независими един от друг източници, включително жители на Елин Пелин, потвърждават факта, че Цветан Цветанов е бил в дългогодишна извънбрачна афера с бившата кметица на Елин Пелин Галя Георгиева. Запознати разказват, че собственикът на 6 апартамента често е посещавал семейната къща на Георгиева, която се намира близо до Ихтиман. Синът на Георгиева Павел ги е заварвал многократно в интимни отношения и се възмущавал публично от “моралиста” Цветанов, казват негови приятели.

Но бързо му минало, когато благодарение на майка си става завидно богат млад човек за кратко време. Публикация на “Бивол” от 2018 година разкрива, че синът на бившата кметица има солидни имотни придобивки в Елин Пелин. Роден през 1993 година, през 2012 година, само на 19 г., той прави първата си имотна сделка. Произходът на средствата му са необясними.

Романтичната афера на Цветанов с бившата сервитьорка започва преди повече от 10 години, когато Георгиева става кмет на Елин Пелин за втори път. Жители на общината твърдят, че именно близостта с тогавашния втори в ГЕРБ е помогнала на Георгиева да бъде кмет цели два мандата. Кметицата си взима дълъг отпуск, когато в началото на връзката си с властния си любовник се оказва бременна. Цветанов я принудил да махне детето, за да няма доказателства за това, че живее двойствен живот, като дори я е заплашвал с уволнение. Малко по-късно решава да направи трето дете на съпругата си, явно от гузна съвест.

След като не беше избрана за кмет отново, Цветанов направи любимата си депутат. Георгиева беше в парламента за кратко в предишния мандат, но блесна единствено с излагациите си пред камерите. Твърди се, че лично Борисов я е изгонил със скандал от партията, след като провалила партийната структура в София област на предишните местни избори.

Въпреки волята на лидера на партията Цветанов я връща в ГЕРБ и я прави заместник областен управител на София-област. Разбрал за това, Борисов маха любовницата на заместника си с нарочна заповед. В момента сервитьорката кметица отново е прибрана под крилото на своя покровител – работи рамо до рамо със съпругата му, кумицата му Ваня Колева (също изгонена от поста си заради скандала с апартаментите) и други любовни тръпки, изхвърлени от ГЕРБ.

Заедно създават новия проект на „чисто новия“ Цветан Цветанов.

Запознати споделят, че интимните му афери не се ограничават само с Елин Пелин и Софийска област. Бившият втори в ГЕРБ е имал такива и с още дами от избирателните му райони Благоевград и Велико Търново. Твърди се, че една от тях има син първокласник , който подозрително прилича на собственика на луксозен апартамент с асансьор.