Севделина Арнаудова: Г-н Божков, не е мъжко да спестявате част от истината

0
1354
Севдалина Арнаудова.

Последно ви посрещнах в централата на ГЕРБ с шефа на bTV, написа ръководителят на правителствената информационна служба

Г-н Божков, не е мъжко да спестявате част от истината. Това написа в социалните мрежи директорът на правителствената информационна служба Севдалина Арнаудова по повод нападки на издирвания беглец от правосъдието Васил Божков. Тази сутрин той написа, че Севдалина Арнаудова е идвала всеки месец в офиса му и призова премиера да си признае. Ето позицията на Севдалина Арнаудова:

От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!