Съмнителни протестъри стоят зад използването на деца и роми в Стара Загора

Черпиха ли се ученици с пари, изкарани от протеста вечерта ?

0
249
деца
Как се организира и "маскира" протест в социалните мрежи.

Организаторите се уплашиха от вълната на недоволството срещу тях

Нагло валят оправдания на „ни лук яли, ни лук мирисали“ политически лица, които тенденциозно подклаждаха страстите по време на протестите в Стара Загора. Коментарите са повече като на страдащ от деменция или поне биполярно разстройство. Ако нещо не е както искаш, или искаш да се скриеш, не го снимаш и не се хвалиш, че си организатор, констатират из социалните мрежи, където имаше порой от лайф видеа от телефоните на същите тези политически не/обвързани.

След злополучния и определено несполучлив опит да се дискредитира един от най-успешните градоначалници в страната, те се опитаха да изкарат фиаското си като протест срещу правителството. Като шамар им послужи обаче вълната на недоволство, която се отприщи срещу тях самите в социалните мрежи.

От същите тези клипове едно е ясно – прекрачена бе моралната и човешка граница – да не се въвличат деца и непълнолетни в политически протести. Рамо до рамо бяха местните лидери на „Възраждане“, заралийски ученици и роми, на които часове по-рано пък събориха незаконните постройки. И какво излезе?

Зад организираното шествие-протест, което случайно бил приключил минути по-рано, а невидиш ли – хората сами тръгнали към сградата, в която кметът на Стара Загора представя свършеното през 2018 г., се оказа организиран от политически фигури.

Неуспелите да влязат по нормален път в управлението – партия„Възраждане“, крещяха редом до дечурлиги, че им писнало от политици и искали оставката на всички. 15-годишни да обясняват, че данъците били високи, че не издържали повече?!

Дружно после дойде опорката – ама не бяхме разбрани, не искаме на кмета оставката, той е готин, другите са „мафия“ и „мърша“… Отлично запознати твърдят, че акцията на „възрожденците“ от Стара Загора никак не е „случайно минаване по друга улица“, както се опитват да се измъкнат след като си дръпнаха политическо сепуко с протеста в сряда.

Според очевидци, случайно или не, групички с ученици от протеста са се почерпили обилно в близко заведение, с паричките, които заработили малко по-рано. Те самите не спестили подробности за преживяното.