Фандъкова: Не ме е страх от битката с Манолова

0
44
фандъкова
Йорданка Фандъкова

Решението ми да се кандидатирам е лично, но получих подкрепа от ГЕРБ и премиера

„Не ме е страх от битката с Мая Манолова. Всеки кандидат има и положителни, и отрицателни черти. Не ме учудва кандидатурата ѝ. Беше време да кажем на хората какво правим и какво имаме намерение да правим“, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова пред Би Ти Ви..

„Решението ми да се кандидатирам за нов мандат не е спонтанно. Работата ми цели да ускорим темповете на развитие на София. Основната ми мотивация е работата и отговорността към хората. Това не е решение за една нощ, а се базира на много анализи. Мотивират ме множеството проекти и идеи. Работата за града е бягане на дълго разстояние. Важно е да се поддържа темпото“, добави тя.

Фандъкова каза, че решението й да се кандидатира е лично, но е получила подкрепата на всички структури на ГЕРБ в София и на премиера.  Семейството ми ме подкрепя, както и досега, сподели тя.

Кметицата посочи, че има три важни проекта за града, а другите й приоритети са чистотата на въздуха, паркирането, екологията и въвеждането на технологиите в управлението на София.