Само в Breaking.bg: Вижте опорките на БСП за изборния провал: Нинова не загуби, Нинова спечели

0
1010
БСП
Централата на БСП на "Позитано" №20

На „Позитано“ №20 нито дума за оставка след резила

Нинова не загуби! На тези избори Нинова спечели един евродепутат повече в сравнение с предишните избори. Това са част от опорките, които Изпълнителното бюро-ИБ на БСП измисли, за да оправдае изборния провал на столетницата, водена от Корнелия Нинова, довериха пред сайта социалисти. Ето останалите:

През 2009 година евродепутатите на БСП са били 4, през 2014 година също 4, а сега ще бъдат 5.

Нинова отбеляза своя на и на партията пореден труден напредък, така както стана и на последните парламентарни избори.

Това не се нарича загуба, а движение нагоре, постигнато с цената на много усилия и битка, отвън и отвътре.

Да, БСП водена от Нинова, не успя да надмине ГЕРБ, но вината, която й вменяват е прекалена и незаслужена.

Знайно е, че ГЕРБ печелят поради силата на парите, присвоените пари, манипулациите, купуването на гласове, неправомерното и несмущавано от никого участие на министър-председателя в предизборната кампания, осигурило му удобство директно да обещава и отпуска средства от бюджета, както и похватите на ГЕРБ да всяват страх сред зависимите чиновници и работници.

Нинова не успя повече,защото е много трудно да пребори тази зависимост на електората, а не защото прави неправилна кампания.

В неуспяването на Нинова й помогнаха и нейните неуморни разколници. Онези, които само с един отскок са готови да направят съдружие с ГЕРБ или да преминат с лекота и безсрамие при тях. Защото предателите винаги биват овъзмездявани за заслугите си.

Нинова може повече, но й подриваха авторитета обидени високопоставени токсични партийни активисти. С публични критики и недоволства.

Като вие твърдите, това е към вътрешната опозиция б.р., заповядайте да водите битките в следващите избори в България. Да ви видим тогава!

Ако бъде махната Нинова БСП ще тръгне отново надолу и губещият ще е не само БСП, а цялата страна, която сега е превърната в бащинията на ГЕРБ и един кинетичен диктатор, по чиято воля се движи всичко в България.