Скандал: Без знанието на родителите водят деца под строй на предизборна среща на БСП в Харманли СНИМКИ И ВИДЕО

Хората потресени от незаконните действия на социалистите

0
2006
деца
Децата забавлявали соцактива без знанието на родителите си.

Бащи и майки си търсят малчуганите в читалището, докато те забавляват соцактива

Деца от клуб в читалище „Харманли 2001“ пеят и играят на предизборна среща на БСП. За това съобщиха потресени родители. Специално за посрещането на Деница Златева председателят на читалището Любомир Андреев, активист на червените в града, под строй завел децата да забавляват соц-актива.

Това освен че е незаконно, е и в разрез на всякакви морални принципи, защото родителите на малчуганите въобще не са били информирани. Нито е поискано разрешение от майките и бащите, нито пък възрастните са знаели, че децата им ще бъдат впрегнати и употребени в предизборно мероприятие.

Скандалът се разразил, когато родителите вчера след обяд отишли да вземат децата си от читалището. За всеобща изненада се оказало, че децата ги няма?! Поверените на читалищния председател малчугани под строй били закарани в залата на Културния център, за да танцуват пред претендиращата за място в Европарламента Деница Златева и местните червени велможи.

деца
Децата са били докарани за среща с Деница Златева.

„Потресени сме, това е безобразие. Никой не ни е информирал. Не сме давали съгласие. Никой няма право да експлоатира децата ни, за си прави политически пиар с тях. Това е потресаващо“, коментираха родителите на малчуганите. Вижте и видео от изпълнението на децата: