Антон Хекимян: София е икономическият лидер в държавата и ние единствени гарантираме, че това ще продължи

0
37
Срещите на Хекимян.

За 12 години управление на ГЕРБ в столицата бе постигнато икономическото лидерство на София, за 3 години управление на т.нар. Промяна спадът във финансите и инвестиции за цялата държава е огромен, смята той

Показателите за София в икономически план продължават да нарастват, според последното проучване на Института за пазарна икономика. Столична община е двигател на икономиката на държавата – за 1 година произведената продукция тук е  почти толкова, колкото всички останали икономически центрове, взети заедно – 89,7 милиарда лева. Това са фактите и ролята на общинската власт е ключова за развитието на града. Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян, който заедно с кандидатите за кмет на ,,Люлин” и „Връбница“ Милко Младенов и Младен Младенов се срещнаха с представители. Антон Хекимян се ангажира положителната тенденция и надграждането да продължат, като запозна бизнеса с програмата на ГЕРБ/СДС и проектите, които са заложени.

„За 12 години управление на ГЕРБ в столицата бе постигнато икономическото лидерство на София, за 3 години управление на т.нар. Промяна спадът във финансите и инвестиции за цялата държава е огромен. Това отново са неоспорими факти и могат да бъдат добра база сравнение как и кой управлява по-добре“, каза Антон Хекимян.

Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС подчерта ключовата роля на изборите за местна власт. „Избираме между продължаване на развитието и тоталния крах на финансите и големите проекти. София беше зачеркната от правителствата на ,,Промяната” 3 години, а сега същите тези хора искат отново да получат доверието на столичани. Доверие се печели със свършена работа, а не с празни приказки”, заяви Антон Хекимян и изброи конкретни проекти от програмата на ГЕРБ, които ще бъдат реализирани в следващия мандат.

„Нови 9 км метро ще бъдат изградени, ще се продължат големите инфраструктурни проекти и разбира се работата в кварталите, за да става София по-сигурен, подреден и зелен град“, добави той.

На срещите присъстваха и кандидатите за общински съветници Георги Георгиев, Стефан Марков, Татяна Георгиева и Владимир Данаилов, и кандидатът за кмет на район ,,Връбница” Младен Младенов.