Антон Хекимян: Възстановяваме минералната баня в Княжево в автентичния й вид

0
208
Хекимян в Княжево

Искаме гражданите да могат да се възползват от лечебните свойства на минералната вода

Възстановяването на минералната баня в Княжево е задача, която си поставяме да изпълним заедно с кмета на район ,,Витоша” Теодор Петков. Тя е държавна собственост сега и затова се ангажираме да започнем разговори с Министерство на здравеопазването за прехвърлянето й към общината. Искаме гражданите да могат да се възползват от лечебните свойства на минералната вода“. Това сподели кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян, който заедно с кандидата за кмет Теодор Петков разговаряха с жители на район ,,Витоша”.

По думите на Хекимян районът се нуждае от още целенасочени годишни инвестиции за изграждане на вътрешноквартални улици, тротоари и осветление и това ще е негова приоритетна задача.

„Трябва да завършим канализацията на „Драгалевци“ и „Симеоново“ и да възстановим изцяло засегнатите улици.

Задължително е да продължим изграждането на детски градини и ясли в района. Затова заедно със завършването на 3-те започнати нови детски градини, подготвяме проектите за още 4″, подчерта Антон Хекимян.

Хекимян и Петков поеха ангажимент за изграждането на нова сграда към 5-о училище, за което настоява и ръководството и училищното настоятелство. ,,След завършеното обновяване на сградата на 2 училище, планираме изграждането и на нова спортна зала”, добави още Хекимян.

Ще завършим училището в „Манастирски ливади – запад“ и ще изградим нова училищна сграда в „Драгалевци“, каза кандидатът за районен кмет на район „Витоша“ Теодор Петков.