Борисов след среща с ръководството на Фондация „Конрад Аденауер“: Готови сме след спечелване на изборите да съставим правителство

0
168

Фондацията е оказала подкрепа за съставянето на управленската програма на партията

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с един от ръководителите на Фондация „Конрад Аденауер”.

„Съвместната работа между ГЕРБ и Фондация „Конрад Аденауер” винаги е била от огромна полза за всички реформи, провеждани в България. Около този извод се обединихме със заместник-ръководителя на отдел „Европейско и международно сътрудничество” на фондацията Франк Прис, с когото разговарях днес в централата на партията. Благодарих на г-н Прис, че експертите на фондацията винаги са били до нас при нужда от съвет във всяка една сфера на обществено-политическия живот“, коментира Борисов.

По време на разговора двамата отчели отличното сътрудничество между фондацията и структурите на Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ.

„Съвместните ни академии и кръгли маси ще продължат и занапред като за нас е изключително важна експертната подкрепа, която ни оказват от „Конрад Аденауер” при подготовката на управленската програма на ГЕРБ. Запознах г-н Прис и с хода на предизборната кампания на ГЕРБ. Уверих го, че структурите на партията са в отлична кондиция, кандидатите ни се срещат всекидневно с максимален брой избиратели и представители на различни професионални общности и сме готови след спечелването на изборите да съставим правителство“, пише още лидерът на ГЕРБ.