ГЕРБ няма да отиде на среща с Васил Терзиев

0
118
Георги Георгиев

Според Георги Георгиев текат ПП-ДБ преговарят с Нинова

Кметът на София не е пощенска кутия и има няколко елемента, които може да направи за да съгласува протест – да проведе консултации с МВР и ДАНС, да се направи оборка на целия район, за да се види дали няма скрити бомбички, да се изчистят кофите. Това каза общинският съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев пред Би Ти Ви.

Според него ще е трудно да се търсят 40 хил. лв. за нанесените щети от един човек. Той апелира да се представят веднага зам.-кметовете.

Няма са отидем на среща. Имаме информация, че Васил Терзиев вече е водил разговори с Корнелия Нинова. Снощи депутатът Георги Свиленски обясни, че ще отидат на преговори, защото общинските съветници нямало да отидат. Очевидно текат пазарлъци и ние няма да участваме в такива договорки, каза още той.

Достоен за председател е всеки, които Столичния общински съвет избере, каза Георгиев. На ПП-ДБ-СС име е необходимо ясно мнозинство, а не да дърпат хора по коридорите. Те трябва да отговорят как ще управляват, каза Георгиев. Според него председател няма да се избере и в понеделник, освен ако няма договорка с БСП и „Възраждане“.