Гласът на младите: Само ГЕРБ развиват града към по-добро

0
45
Виолина Попова

В настоящата кампания партията предлага над 50% обновена листа с кандидати за общински съветници, сред които редица млади имена

В настоящата кампания ГЕРБ предлага над 50% обновена листа с кандидати за общински съветници. Към утвърдените професионалисти има и редица млади имена като хореографа Виолина Попова (преференция 127). Тя смята, че ще бъде полезна в развитието на културата и изкуствата в общината. По думите й на 29 октомври трябва да изберем ГЕРБ с номер 7, защото единствено те развиват града към по-добро и могат да надградят постигнатото.

С подобна мотивация за участие в изборите влиза и Белин Долушанов (преференция 137). В момента той завършва висшето си образование, но е твърдо решен да се развива в града под Сините камъни. Според Долушанов трябва да продължим икономическото, инфраструктурното и културно развитие на града. С нова енергия се включва и бакалавъра по счетоводство и контрол Хермина Петрова. В последните години Хермина е сред най-активните в откритата приемна на ГЕРБ, а ако бъде избрана за общински съветник с преференция 138 ще работи за това Сливен да бъде един красив и зелен град.

“Кандидатите на ГЕРБ притежават интелекта, уменията и знанията да работят за дългосрочното развитие на общината във всички сфери на живота” е мнението на Силвия Маринова, за която сливналии могат да гласуват с преференция 139.

С ясна мотивация в листата на ГЕРБ влиза и Христо Борисов (преференция 115). За него ГЕРБ е партията, която залага на качествени и можещи хора, а това означава, че работата, която им предстои, ще бъде свършена по най-добрият начин.

“Съгласих се да стана част от силния отбор на ГЕРБ, защото сме екип със знания, опит, умения и желание за работа. Поемаме само тези ангажименти към хората, които можем да изпълним”, заявява текстилният инженер Йордан Стефанов (преференция 113).

Доказателство за развитието на младите хора в местната власт е и Христо Котов (преференция 106). Познат като общински съветник, ангажиран с проблемите на кв. “Речица” и Кермен, Христо е и директор на Младежкия дом и от години е ангажиран с политики, създаващи възможности за живот и развитие на младите в Сливен.

За по-добра градска среда, по-добри условия за живот на младите семейства, повече и по – приветливи места за отдих и почивка работи и Милен Петков, преференция 119. Той  е амбициран да работи в нов мандат за изграждането на нови места за отдих и почивка, развитие на Индустриалния парк и по-добра инфраструктура.

За да изберете Стефан Радев и младата листа на ГЕРБ Сливен, гласувайте на 29 октомври с номер 7 в бюлетините за кмет и общински съветници.