Кирил Петков цъфна на Празника на тиквата в Севлиево

0
61
Кирил Петков търси избиратеи с тикви. СНИМКИ: ФЕЙСБУК

Шефът на „Промяната“ обикаля сергии и хорото, в търсене на избиратели при „мижав интерес“

Съпредседателят на ПП и бивш премиер Кирил Петков цъфна на Празника на тиквата в Севлиево в опит да си намери аудитория за предизборна агитация. Петков дори гордо се снима с няколко тикви, докато обикаляше централната част на града, където са разположени сцената и щандовете с тиквени изкушения.

„В Севлиево само тикви“, написа потребителка на Фейсбук запечатала фотоса на Просто Киро с тиквите. След като не успя да привлече особено внимание сред гостите и жителите на Севлиево, Петков пристъпи към последен отчаян ход и се хвана на традиционното „Хоро по тиквено време“, което вече се виеше на площада.

Петков обикаля площада в търсене на избиратели.

Празниците на Тиквата са традиционни за Севлиево и се провеждат всяка година около празника на града – Петковден. Те се радват както на сериозен медиен интерес, така и на много гости, които пристигат от цялата страна специално за събитието.

„Сигурно Найо го е посъветвал да се появи, защото тази вечер ще има безплатен концерт на Любо Киров и така да се снима с повече хора“, смееха се посетителите, видели бившия премиер на тиквения празник.