Многократният шампион на страната по колоездене и кандидат за общински съветник Евгени Балев, повежда градския велотур в Сливен

0
40

За поредна година ГЕРБ-Сливен ще обедини любителите на велосипедния спорт

За поредна година ГЕРБ-Сливен ще обедини любителите на велосипедния спорт. Градският велотур ще се проведе на 15 октомври.

По традиция колоната ще бъде поведена от многократния шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България Евгений Балев, който е и кандидат за общински съветник от листата ГЕРБ с номер 7. Началото на надпреварата е от 11.00 часа на 15 октомври, неделя. Записването е преди старта, от 10 до 11 часа, на площад „Хаджи Димитър“.

Велосипедната обиколка започва от площад „Хаджи Димитър“ и ще премине през улица „Раковски“, по булевардите „Панайот Хитов“, „Стефан Стамболов“, „Георги Данчев“,  „Братя Миладинови“, „Цар Симеон“ и „Цар Освободител“ . Финалът ще бъде около 12 часа, отново на площад „Хаджи Димитър“.

За участниците е предвидена томбола с атрактивни подаръци, като голямата награда е велосипед. Победителите ще бъдат наградени от кандидата за кмет Стефан Радев и кандидати за общински съветници от ГЕРБ.