Политолози: Божков изглежда в лоша форма – и физически, и психически, не е готов за битка

0
446
Румяна Коларова

Какъвто и да е политически проект, подкрепен от него, ще е с отрицателни шансове, поради всички обвинения, смята политическият пиар Нидал Алгафари

Той изглежда в много лоша форма – физическа, психическа, освен позицията, която не е силна. Питам се дали не се е върнал в България, защото има някакви здравословни проблеми. Не изглеждаше като човек, който е пълен с енергия и е готов да води битка”, това каза политологът Румяна Коларова в предаването „Твоят ден“ по Нова нюз.

Много хора са забелязали колко тежко диша, колко е прежълтял и отслабнал. Някои даже предполагат, че се е прибрал в България, защото е много болен и дори, че иска да напусне този свят в родината си.

Казаното от бизнесмена Васил Божков е блъф. Той е достатъчно интелигентен, за да разбере, че какъвто и да е политически проект, подкрепен от него, ще е с отрицателни шансове, поради всички обвинения. Има да води дела и ще е много сложно да убеди медиите за нещо, което се говори за него. От всички, които са в партията му „Българско лято”, само той е интересен”, коментира политическият пиар Нидал Алгафари. Той препоръча Божков да запази парите си за себе си, отколкото да ги пръска по политически проект.