Проф. Костадин Ангелов подкрепя Стефан Радев за трети мандат

0
33
Радев и проф. Костадин Ангелов.

Поздравявам Стефан Радев за усилията, които положи за модернизирането и финансовото стабилизиране на Сливен, обяви шефът на здравната комисия в парламента

Председателят на парламентарната комисия по здравеопазване проф. Костадин Ангелов подкрепи кандидата за кмет на Сливен Стефан Радев и му благодари за неуморната работа в полза на града. „Поздравявам Стефан Радев за усилията, които положи за модернизирането и финансовото стабилизиране на Сливен. Това гарантира едно добро бъдеще на общината, което ще позволи на хората, които живеят тук да се чувстват спокойни и удовлетворени“, заяви проф. Ангелов. Той поздрави и екипа на Стефан Радев, който работи по европроектите. „Не всички общини в страната успяват да работят по проекти с европейски средства. В Сливен това се случва много успешно. За да се изработи успешен европейски проект е необходим мотор като Стефан Радев, който да движи работата на екипа си“, каза още професорът.

Проф. Костадин Ангелов днес е в Сливен, за да разгледа новото Спешно отделение към МБАЛ „Хаджи Димитър“, което ще бъде официално открито съвсем скоро. Председателят на комисията по здравеопазване в НС поздрави и управителя на лечебното заведение д-р Пенко Пенков за усилията, които полага по отношение на опазване здравето на хората в община Сливен, особено в борбата с Ковид-19. Според проф. Ангелов новото спешно отделение отговаря на всички европейски стандарти, за да работят лекарите спокойно и да спасяват човешки животи.

От своя страна д-р Пенков също благодари на Стефан Радев, че като кмет на Община Сливен е съдействал за строежа на новото Спешно отделение.

По време на срещата с лекарите, медицинския и помощен персонал в болницата, кандидатът за кмет на ГЕРБ Стефан Радев направи кратка ретроспекция на свършеното през първите два мандата – финансова стабилност на Общината, инфраструктурните проекти, които подобряват движението в града, напредъка по изграждането на икономическа зона и благоустрояването на големите квартали в града. Радев запозна присъстващите и с Програмата за управление за следващия мандат и приоритетите, заложени в нея – икономическо развитие, продължаване на подобренията в градската среда, инвестициите в детското здравеопазване и други. Той отговаря и на въпроси, поставени от служителите на болницата.

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината.