Слави Трифонов: Тия, дето арестуваха ония, сега се опитват да се разберат

0
133
Слави Трифонов

Според лидера на ИТН това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс

Това, което се случва в Народното събрание е абсолютен фарс. Вместо като служители на суверена да си вършат работата, да изберат председател на народното събрание, да съставят правителство и да работят, депутатите се събират за 15 секунди. Явно се правят договорки, но не в парламента. Къде – не знам, но явно тия, дето арестуваха ония сега се опитват да се разберат, без да обидят избирателите си, но го правят тъпо, не по правилата и в крайна сметка настройват всички срещу себе си.

Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов в профила си във фейсбук.

Той коментира твърдението на политическите анализатори, че „всички депутати са виновни“.

„Така ли? Всички без 11. Или поне аз мога да гарантирам за това, че 11 депутати в този парламент се опитват да се държат достойно и отговорно, но нямат тази възможност. Тоест, всички без 11“, заяви още Трифонов.

Той добави, че може би както всички български граждани и той се чувства все едно е в „лудница“.

„Със сигурност останалите политически партии, без ИТН ме пренебрегват като гражданин на република България. Всичките им клетви колко важни проблеми има пред страната не струват и въздуха над главите им, защото без избор на Председател това Народно събрание е просто седянка на 229 неориентирани човечета“, отсече Трифонов.