Стефан Радев отговаря на въпроси на граждани в подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”

0
13
Стефан Радев отговаря на сливналии

Радев разкрива за първи път как екипът му реагира на молбите за почистване на паметници в централната градска част

Стефан Радев продължава да надгражда усилията за по-добра връзка със сливналии, отговаряйки на въпроси на граждани във втория епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН”.

Кандидатът под номер 7 в бюлетината дава отговори на въпроси за гаражите край бл.17  в кв. Даме Груев; кога ще бъде оправен бул. “Панайот Хитов” и тротоарите на “Цар Симеон” до спирката на блок 49 в посока центъра.

В подкаста Стефан Радев разкрива за първи път как екипът му реагира на молбите за почистване на паметници в централната градска част. Кандидатът за трети кметски мандат споделя, че паметните плочи на Васил Гендов, Мишо Тодоров и Стефан Македонски, които се намират в началото на съда, вече са почистени и освежени.

“Комуникацията ми с гражданите на Сливен не е просто предизборна заявка, а осъзнат ангажимент. Вратите на Общината винаги са били отворени за проблемите и предизвикателствата пред всеки. Затова и не спирам да се срещам очи в очи с гражданите. С вас е най-важният и смислен дебат”, отбелязва Радев към видеото в официалния си Фейсбуук профил.

Във втория епизод на “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” екипът на ГЕРБ Сливен припомня и представените приоритети в сферата на спорта, туризма и свободното време, както и приоритетите, свързани с развитието на градската среда.

Стефан Радев продължава да очаква въпроси на граждани под поста “ПИТАЙ СТЕФАН РАДЕВ” в официалния му профил. Продължава да бъде отворена и специалната онлайн форма, в която сливналии могат да допълват управленската програма на Радев и ГЕРБ Сливен – https://forms.gle/9ZPsyq9Sya5vnbBD9

Вторият епизод на подкаста “РАБОТИМ ЗА СЛИВЕН” е достъпен тук – https://www.youtube.com/watch?v=jEqU1edAoiA&t=42s

За Стефан Радев и силната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината!

#РаботимЗаСливен