Ангелкова: Нямам къща, живея в апартамент

Отново съм принудена да обяснявам неистини и внушения и непроверени факти от бивш вицепремиер, добави тя

0
137
ангелкова
Николина Ангелкова

Снимали са ме на гости на родителите на съпруга ми, обяви министърът на туризма

Много ми е обидно вместо да говорим за летния сезон и за сектора и приоритетите, отново съм принудена да обяснявам неистини и внушения и непроверени факти от бивш вицепремиер, това заяви на пресконференция министърът на туризма Николина Ангелкова след поредните изпълнения по неин адрес на депутата от НФСБ Валери Симеонов.

Ясно съм декларирала имотите, които притежавам. Всички са описани. Ясно съм декларира какви са средствата за придобиването на тези имоти. Ясно съм заявила, че мога да докажа всеки един лев от всичко, което притежавам. Ние сме правова държава и нека да оставим органите да си свършат работата. Всички ние сме отговорни пред обществото, не с внушения и твърдения. Ясно съм декларира моите имоти.

Къща нямам. Никъде. Нито в София, нито в България, нито извън България. Живея в апартамент, описан в моята декларация, добави тя.

Ангелкова коментира, че е приемал досега всичко с чувство за хумор, но вече започва да се безпокои.

Разпространяват се снимки на къща, където съм била на гости. Къщата е собственост на родителите на моя съпруг от 2006 г. не смятам, че това е нередно или престъпление. Да, била съм на рождени дни на мои приятели в техни къщи. Трябва ли да обяснявам и това. Това е последният път , за който обяснявам недоказани истини, твърдения и внушения“, обяви Ангелкова.