Борисов: Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров. Пашата не съм го чувал и виждал от 20 г. /видео/

0
246
Снимка и видео: фейсбук

ГЕРБ ще участва в управление само ако има мощен резултат. Повече в сглобки не участваме, подчерта той. „Стабилна България – силна Европа“ ще бъде слоуганът на партията на изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти и граждани в столичния район „Оборище“. Заедно с него е и бившият кмет на София Йорданка Фандъкова и Даниела Райчева.

На събитието Борисов разкри, че вече е определен предизборния слоган на партията за изборите – „За нашите партньори от ЕНП той е: „Сигурна Европа“, за нас: „Стабилна България – силна Европа“, подчерта Борисов и се пошегува: „Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата“.

Той обърна внимание на ремонтите в столицата:

„Един километър от едното платно по околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за „Овча купел“. След ремонтираното веднага влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен път около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат“, изтъкна той.

„Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш надеждите на хората. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

„С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров. Той беше гарант пред мен за тези хора“, добави лидерът на ГЕРБ.

Вместо да се разберат, той пак – кой каквото направи, Бойко Борисов му е виновен. И накрая – ще преговаряме само с Бойко Борисов за нова сглобка. Ние виждаме начин на мислене, който не знам дали да го коментирам изобщо – имаше един сериал – „Фалшификаторът от Черния кос „- те не се чувстват виновни за нищо – друг е виновен“, коментира скандала „Коралгейт“ Борисов.

Кирил Петков днес се опита да забърка Румен Николов-Пашата и индиректно Борисов в скандала с отписването му от сдружението за „Корал“, което прокуратурата разследва.

„Пашата не съм го виждал и чувал от 20 г.“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев и аз писах на лист, вярно, листът остана у него – но той потвърди, че е така. Ние бяхме на един вътрешен министър от правителство, което да имаме. А защо толкова им трябва вътрешен министър, ДАНС, прокурор – в последните дни започва да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че за избора на регулатори им е отстъпил. Но опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си“, каза Борисов.

„ГЕРБ ще участва в управление, само ако има мощен резултат”, подчерта Борисов. И добави: Повеч в сглобки не участваме. Това са порочни практики”.