Борисов: ПП/ДБ предложиха Калин Стоянов – съгласих се

0
121
Бойко Борисов

Няма как да подкрепим Борис Бонев, който говори по отвратителен начин за нас, заяви лидерът на ГЕРБ

Когато дойде темата МВР, казах им (на ПП-ДБ бел. ред.), че трябва да е експерт и професионалист, отдалечен от всички партии. След реформите в МВР нямахме нито един човек, дори и на средно ниво. Отидоха и се консултираха и предложиха Калин Стоянов, съгласих се. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на НС.

Против съм полицейското насилие. Това не е чест на пагона. Когато човек е паднал – не се рита и не се бие, слагат му се белезници и се води в районното. Не мога да защитя полицай, който бие паднал човек, каза още той по повод полицейското насилие на протеста срещу БФС в София.

Попитан защо казва, че драмата ще настъпи на ротацията, той заяви, че чува изявления и като настъпи този момент – ще разбере повече.

Що се отнася до това дали ще постигнат съгласие за СОС, той заяви: Няма как да подкрепим човек като Борис Бонев, който говори по отвратителен начин за нас и не отчита какво е направено за София през последните 10 години, не мога да говоря за другите партии, а само за моята. След като говори отвратително – да се оправят, отсече лидерът на ГЕРБ.

Източник: Novini.bg