Георги Георгиев, ГЕРБ: Голямата разлика между нас и опонентите ни е, че поемаме ангажименти не само преди избори. И че ги изпълняваме – некампанийно

0
45
Георги Георгиев Снимка: фейсбук

Преди година след среща с граждани от „Манастирски ливади-запад“ поех ангажимент да бъдат изграден асансьори за достъпна среда при обръщалото на трамвай 7

Георги Георгиев, фейсбук

За обещанията и тяхното изпълнение – преди предизборните кампании.

Голямата разлика между нас и опонентите ни е, че поемаме ангажименти не само преди избори. И че ги изпълняваме – некампанийно.

Преди една година след среща с граждани от Манастирски ливади – Запад поех един конкретен ангажимент – да осигурим финансиране за така необходимите асансьори за достъпна среда при обръщалото на трамвай 7. Необходимите средства от 600 000 лв бяха осигурени в бюджета през септември 2024 г с гласовете на ГЕРБ-СДС и преди това с изрично решение на общинския съвет от 25 май 2023 година конкретно за този проект.

Междувременно тогавашният кмет на район Витоша инж. Теодор Петков свърши всичко необходимо за изграждането на асансьорите – дълги и времеемки градоустройствени процедури, той проведе обществена поръчка и избра изпълнител, сключи договор и през есента започнахме строителството.

След сигнали от граждани за забавянето на строителството направих проверка на място и разговарях с новия районен кмет. Той ме увери, че строителят ще бъде глобен за забавянето, както и че до края на юни обектът ще е напълно готов.

Така работим ние. Разликата е видима.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината и ме подкрепете като водач на листата на 23 МИР в София с преференция номер 101.