Христанов от „Промяната“ разочарован от всички политически лидери

0
146
Иван Христанов
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Ясен Киров - ГЕРБ/СДС
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС
Ясен Киров - ГЕРБ/СДС

На въпрос дали напуска партията на Петков и Василев той заяви, че на този етап няма да коментира

Иван Христанов – депутат от „Продължаваме промяната“ публикува видео във фейсбук профила си. Във видеото той говори за разочарованието си от всички политически лидери и за нужда от такива, които „могат да създават обединителни каузи“.

„Последните декларации, изчетени от политическите сили от трибуната, показаха тази неспособност да бъде чут гласът на обикновения българин – на селото и на града. Какво е бъдещето оттук нататък? Имаме нужда от политически лидери, които могат да създават обединителни каузи. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата енергия. Аз посвещавам бъдещето си на този политически разговор и на българската мечта. И ви моля да го направим заедно“, заявява Христанов.

„Дневник“ потърси Христанов с въпроси дали се отделя от „Продължаваме промяната“ и намеква за създаване на нова партия. Той каза, че на този етап не може да коментира.

ГЕРБ/СДС

Христанов е част от Националния съвет на „Продължаваме промяната“. В кабинета „Петков“ той беше зам.-министър на земеделието и сред най-активните по темата за контрола на пункта „Капитан Андреево“ на границата с Турция.