Николай Нанков: Опонентите ни от Промяната, по-полека, че ставате за смях

0
192
оставка
Николай Нанков

По нашия график до Ловеч вече трябваше да е готова магистрала “Хемус”, пише кандидатът от ГЕРБ

„Опонентите ни от Промяната много обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч – заводът за електромобили. Както всичко друго при тях обаче, и тук совите не са това, което са. Когато се прави подобна инвестиция, тя задължително е обвързана със съпътстващата инфраструктура. Когато се е планирало местоположението на завода по време на управлението на ГЕРБ, инвеститорите са видели подредена държава с предвидима и устойчива бизнес среда.

По нашия график до Ловеч вече трябваше да е готова магистрала “Хемус”. Едва ли инвеститорите са могли да допуснат, че Промяната, като дойде, ще спре изграждането на тази ключова за бизнеса им инфраструктура. И не само. Цялата държава се люшка от криза в криза! Но пък Промяната гордо се кичи със завода – сякаш Кирил Петков лично ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електромобили. Например!“, написа във фейсбук профила си кандидатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„Така че, на опонентите ни от Промяната ще кажа – по-полека, че ставате за смях. Да, заводът е важен за Ловеч – показва го и бързата реакция на местната власт, която съдейства за издаването на разрешителните. Но докато дойде време да се гърми шампанското, има много работа. А вече за всички е ясно, че за работа управленски капацитет имаме само ние от ГЕРБ-СДС!“, пише още Нанков.