Нинова обвини БСП-София и Ваня Григорова в лицемерие, били готови да подкрепят кандидата на ПП/ДБ/СС за шеф на СОС

0
83
Корнелия Нинова Снимка: БТА

Ако днес някой от нашите съветници седне на масата, за да си разделят тортата с детските главички и крачета, ще е висша форма на липса на морал, заяви лидерката на социалистите

Лидерът на БСП Корнелия Нинова с остър тон се обърна към колегите си в Столичния общински съвет. В Народното събрание тя заяви, че има данни за това, че днес столичните социалисти или част тях са готови да подкрепят кандидата на ПП-ДБ за председател на СОС.

Нинова припомни, че Ваня Григорова оспорва изборите и твърди, че те са незаконни и трябва да бъдат отменени. „В същото време да подкрепиш тези хора е висша форма на лицемерие“, заяви Нинова и припомни, че именно от ПП-ДБ са разрушили Паметника на съветската армия, където от БСП са правили живи вериги и са подали сигнали в полицията и прокуратурата.

„Ако днес някой от нашите съветници седне на масата, за да си разделят тортата с детските главички и крачета ще е висша форма на липса на морал“, категорична бе Нинова. Тя призова журналистите, ако това се случи, да отидат и да ги попитат какво стои зад решението им.