Общински съветник в Кейптаун за къщата на Къро: Винаги беше затворена, с много камери. Това бе съмнително за хората от квартала

0
287
Снимка: Официален профил на EWN Reporter в Twitter

Входната врата на къщата е съборена, сякаш от тежък автомобил

Входната врата на къщата, в която е живеел Къро в Констанция, Кейптаун, е съборена, като че ли през нея е минал тежък автомобил, твърди Cape Times.

Според общинския съветник Емил Лангенховен живеещите в квартала са разтърсени от случая. Такова масово убийство „не би трябвало да се случи заради нивото на сигурност в района“.

„Познавам къщата, защото съм минавал покрай нея. Винаги беше затворена и с много камери. Това бе съмнително за хората от квартала. Оградата е много висока и никой не знаеше какво се случва вътре. Семейството бе описвано като затворено, което живее с децата си. Сега се оказва човек, издирван от Интерпол. Районът е известен с високото си ниво на сигурност. Ние имаме съседски патрули, много други частни съоръжения за сигурност“, обяснява той.

Красимир Каменов-Къро и жена му бяха убити в Кейптаун, Република Южна Африка. Убита е и икономката им, има и четвърти труп на мъж. Децата на Красимир Каменов – Къро не са пострадали по време на покушението срещу него.

Бизнесменът беше обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол по искане на българските власти. Каменов се издирва по подозрения за заплаха за убийство, изнудване и убийство.