Пеевски за ПП/ДБ: Тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов

0
153
Делян Пеевски КАДЪР: БНТ

Кирил Петков е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя, предрече лидерът на ДПС

Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков, който по-рано заяви, че Борисов има голям врат, на който Пеевски е увиснал и го задушава.

„Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя – от днес ви го предричам“, каза той.

„Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов“, заяви Пеевски.

Той отново подчерта, че ако това в агенция „Митници“ се окаже вярно – от ДПС няма да работят с ПП/ДБ.

„Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал, да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него – аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден, седящи с Борисов в неговия кабинет – Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него“, разказа Пеевски. По думите му Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември.

Пеевски заяви, че трябва да се види как ще ги подреди народът на предстоящите избори. „Може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да ограбят държавата“, каза той.