Певицата Белослава с първи коментар след ареста: Допуснах огромна грешка

0
125
Белослава Снимка: Нова тв

Все още не й е повдигнато обвинение за шофиране в нетрезво състояние

Белослава с първи коментар, след като беше задържана за шофиране в нетрезво състояние. С пост във Facebook певицата обяснява, че в нощта на своя рожден ден „е допуснала огромна грешка, неприсъща за нея”.

„Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава”, пише тя.

Белослава беше спряна от патрул на бул. „Ал. Пушкин” малко преди „Княжево”. Тя е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол.

От прокуратурата заявиха пред NOVA, че е образувано досъдебно производство, но към момента не е повдигнато обвинение, тъй като се събират всички документи по случая. Певицата е отказала доброволно да даде кръвна проба.