Рая Назарян: Убедителната победа на ГЕРБ-СДС ще сложи край на политическата криза

0
81
Снимки: ГЕРБ

В последните три години България се превърна в слаба държава, посочи тя

В последните три години България се превърна в слаба държава с  нестабилни правителства и разделено общество. Убедителната победа на ГЕРБ-СДС на изборите на 9 юни ще сложи край на политическата криза. Ние сме екип и ще работим за категорична преднина, без значение коя партия ще бъде втора. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР Рая Назарян по време на регистрацията.

Тя подчерта, че политиците трябва да си вършат работа в името на сигурността и стабилността на държава. „Хората са нашият основен приоритет. Българските граждани ни познават, имат нужда от нас и ние ще продължим да бъдем близо до тях“, каза Назарян.

По време на регистрацията стана ясно, че в София ГЕРБ залага на политици с опит и на млади експерти в различни сфери. Заедно с Рая Назарян бяха координаторите на ГЕРБ в районите „Оборище“ и „Възраждане“ Маргарита Александрова и Станислав Петрунов, както и младите кандидати за народни представители – шампионът по борба Даниел Александров и опитният юрист Тервел Георгиев.