Слави Трифонов: Лена и Гошо не са луди, просто леко са изперкали

0
196
Лена Бориславова с годеника си Мирослав Иванов Снимки: кадър

Един добър психолог със сигурност може да ви помогне, съветва лидерът на ИТН

„Гледах новините на БНТ. В тях журналист зададе въпрос на Лена Бориславова от ПП и на Георги Свиленски от БСП – каква според тях ще е коалицията във следващото правителство, което ще управлява България? Лена Бориславова твърдо отговори, че ще е ИТН заедно с ГЕРБ и ДПС. Георги Свиленски каза нещо подобно. Тъй като “фейсбукът” си е мой и мога, от време на време, да го ползвам за лични цели, ето днес е такъв ден и сега ще кажа нещо лично.

Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора – хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката“.

Това пише в профила си във фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И понеже сте публични личности, го говорите по телевизията“, разсъждава лидерът на ИТН.

„Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве. Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето – Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично“, гласи постът му.