Татуировка като на Емил Боев има върху тялото, открито в езеро край Перник

0
33
Емил Боев

Експертизи ще кажат дали трупът е на изчезналия млад мъж

Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край пернишкия квартал „Бела вода“. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Тялото е закарано за аутопсия и предстои да бъде изяснена самоличността. По тялото е открита следа от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място, пише bTV.

То е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязано от работници.

Докато не се направят експертизите, не може да се каже със сигурност, че трупът е на Боев. Аутопсията ще каже причината за смъртта. Роднините на 24-годишния мъж също ще бъдат извикани, за да го разпознаят.

По неофициална информация тялото е разложено, но заради студа не в напреднала фаза.

Емил Боев бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”. Той оставил телефона си, който бил без батерия, в колата и излязъл навън. Било около 3 часа през нощта. За последно бил сниман от камера в покрайнините на Перник. Оттогава следите му се губеха. Неговите близки организираха мащабно издирване в града, в което се включиха и доброволци. Бе обявена и награда от 100 000 лева.