Тома Биков: Рашков е фалшив герой, който се представя за пострадал от прехода, а има 19 имота и е милионер

0
687
Снимка: ПИК

Той не е министър на вътрешните работи, а председател на предизборния щаб на Радев – ако продължава така, ще бъде следващият разследван, предупреди бившият депутат от ГЕРБ

Бойко Рашков е един фалшив герой, който се представя за пострадал от прехода, а има 19 имота и е милионер, каза на брифинг Тома Биков от ГЕРБ.

Досега вътрешният министър намери време за две неща – да разследва кой е допуснал Бойко Борисов на една новострояща се магистрала, за да провери какво става и да покаже безобразията, които стават там. А другото е едно интервю от тази сутрин, в което хвърли още една димка и по този начин откри предизборната кампания. Той правеше същото нещо през цялата предизборна кампания за изборите на 11 юли. Резултатът от действията му се видя в 46-ото Народно събрание, което беше второто подред, което не успя да състави правителство, посочи Тома Биков.

„Готвят се определени хора от ГЕРБ и ДПС да купуват избори – всичките тези димки, ченгесарски, долнопробни и смешни номера, ги гледахме на миналите избори. Г-н Рашков трябва да се е уверил, че ГЕРБ има достатъчно подкрепа в България, за да спечели изборите въпреки натиска, който той оказваше. Нашите хора няма да се притеснят от глупостите му. Рашков не е министър на вътрешните работи, той е председател на предизборния щаб на Радев. Ако продължи по този начин, един от разследваните по-нататък ще бъде самият той“, смята Биков.

Призоваваме предизборната кампания да бъде битка на идеи, посочи той.