Тошко Йорданов след записите на Радостин Василев: Тази политическа отврат и гнусотия си има име и се казва „Продължаваме Промяната“

0
203
Тошко Йорданов Снимка: архив

Кирил Петков и Асен Василев и недоразуменията им никога не трябва да имат власт, заяви депутатът от ИТН

„Ще започна с думите на Слави Трифонов, които той не обича да повтаря – „Аз нали ви казах“. Слушахме Радостин Василев, един достоен човек по думите на Кирил Петков, той пусна запис, на който говориха Кирил Петков и Асен Василев“, заяви в декларация от името на група Тошко Йорданов.

Докато течеше пресконференцията на бившия им съпартиец и днес отново отцепник, но от ПП, групата на ИТН се е забавлявала с пуканки.

По думите на Йорданов казаното от Кирил Петков и Асен Василев е нагледна демонстрация какво е дълбоката държава.

„Службите в страната, техните ръководства се съгласуват и одобряват от чужди посолства. Това е национално предателство. Чухме как Христо Иванов предлага гениално решение да пази имунитета на Бойко Борисов. Чухме как Кирил Петков гордо заявява, че електоратът им е около 10% и понеже са направили ала-бала, имат този резултат“, цитира още Йорданов.

По думите му това е фалшификация на изборите, а тези с алабалата да напуснат залата и да не се връщат никога.

„Чухме как, за да влезем в еврозоната, трябва да заобиколим правилата, които се договарят между Кирил Петков и Урсула. Наблюдавахме тази политическа отврат и гнусотия и тя си има име и се казва „Продължаваме Промяната“. Кирил Петков и Асен Василев с недоразуменията им никога не трябва да имат власт“, категоричен бе Йорданов в декларацията.

Той се обърна и към българските избиратели, които са излъгани да гласуват за „тези недоразумения“. „Когато няма да има ала-бала трябва да постъпите активно. Псувате депутатите, но заради това идват такива али-бали и правят бюджет, стават по-богати и не заслужават човек дори да ги заплюе“, завърши Тошко Йорданов.