Бащата на Адриан потвърди, че е платил откуп

Родителят вярва, че похитителите ще бъдат заловени

0
96
отвлечен
Тони Златков

Жертвата на „Наглите“ Киро Киров: Бизнесът с отвличанията се възражда

Тони Златков, бащата на Адриан Златков потвърди, че отвличането е било с цел откуп в ефира на Нова телевизия, след като стан ясно, че 25-годишният мъж е намерен жив и здрав в неделя вечерта.

Той обаче не коментира каква е исканата сума и дали тя е платена – изцяло или частично. „Нямаме представа кой ни причини това. Вярвам, че извършителите ще бъдат заловени”, заяви Тони Златков. „В добро здраве е, но има нужда от почивка”, каза той за сина си. 

Развръзката е щастлива и аз много се радвам. Сега вече можем да бъдем спокойни. Доказа се, че е отвличане за откуп, тоест бизнес, който следва да ни тревожи, тъй като или се възражда, или е стара група“. Това заяви в ефира бизнесменът Киро Киров, който преди няколко години беше отвлече за откуп от групировката на „Наглите“.

„Появиха се много коментари, че това са остатъци от „Наглите“, които са преорганизирани, това е твърде възможно, тъй като бяха осъдени 4-5-6 човека, а групата беше по-голяма.

За съжаление това никога няма да отшуми. Първите дни са по-лоши, отколкото докато си в плен. Чувството е невероятно потискащо“, добави жертвата на „Наглите“. „След като ме освободиха аз бях готов още на следващия ден да отида на работа.

След 17 дни първата ми работа беше да вляза под душа, а банята ми беше с голям прозорец и аз се страхувах от него.  Дано това момче се възстанови, младо е и това ще му остане белег завинаги.

Дали ще бъдат хванати това е най-сложният въпрос.  Близките на Златков поискаха среща с мен, но след 40 минути я отмениха“, разкри Киров.