Крокодила не успя да вкуси свободата, арестуваха го за грабежа на пенсии в Сеславци

Очаква се в събота Софийски градски съд да гледа искането на прокуратура за постоянен арест на Милев

0
184
крокодила
Емил Милев

Преди седем години трима маскирани обраха 15 000 от местната поща

Стефан Ташев

Магистралният бандит Емил Милев-Крокодила не успя да усети вкуса на свободата, въпреки, че беше освободен от ареста великодушно от съдия от Специализирания наказателен съд пред два дни, научи Breaking.bg., който го оправда за въоръжен грабеж и опит за убийство на полицай.

Ден след произнасяне на присъдата Милев е закаран в ареста на Националната следствена служба-НслС на бул. «Г.М. Димитров» и задържан за 72-часа с прокурорско разпореждане по обвинение за въоръжения грабеж на 15 000 лв от пощата в софийското село Сеславци, извършен посред бял ден на 17 август 2010 г.

Тогава трима маскирани мъже с автомати нахълтаха в помещението на пощата в 10 ч. сутринта пред очите на десетина смаяни пенсионери, които кротко чакаха парите си.

Минути преди това кола на «Български пощи» докарала средствата за пенсии в сградата и заминали. Тогава нахлули тримата маскирани с автомати «Калашников» и се развикали: Никой да не мърда! Това е обир! Ляга на земята! Те прибраха всички пари и избягаха със зелена кола. Часове по-късно колата бе открита запалена в гора на няколко километра от Сеславци.

Седем години няма обвинен за обира в селото.

Очаква се в събота Софийски градски съд да гледа искането на прокуратура за постоянен арест на Милев.