Убиецът от „Банишора“ опитал да се гръмне със въздушна пушка

Пред полицията твърдял, че не помни нищо

0
211
убиец
Убитата Калина и убиецът й Васил. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Той и жертвата му били сноубордисти

Най-вероятно е някакъв инцидент. По-късно през деня ще излязат резултатите от аутопсията и ще има повече подробности. Това каза пред Нова телевизия главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод снощното убийство на младата жена в столичния квартал „Банишора“.

При първоначалния оглед има следи от травматични увреждани, добави Иванов.

Продължава разследването на жестокото убийство. Убитата жена се казва Калина, на 25 години.Най-вероятно е някакъв инцидент. По-късно през деня ще излязат резултатите от аутопсията и ще има повече подробности. Това каза пред Нова телевизия главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод снощното убийство на младата жена в столичния квартал „Банишора“.

При първоначалния оглед има следи от травматични увреждани, добави Иванов.

Продължава разследването на жестокото убийство. Убитата жена се казва Калина, на 25 години.Задържаният твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил е успокоителни, след което направил опит да се самоубие с въздушна пушка, но има само драскотина. В момента той е в „Пирогов“ в стабилно състояние. След като убил приятелката си, 23-годишният мъж написал съобщение на баща си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му и че възнамерява да се самоубие. Бащата подава сигнал на 112. Все още се изясняват мотивите за престъплението. Калина е била счетоводител, а Васил – готвач. Двамата са били сноубордисти.