Рашков лъже нагло за милиционерската акция в Софийския университет „Св. Климент Охридски“

0
1005
При управлението на Рашков-Радев България рухва.
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Николай Димитров - ГЕРБ/СДС

Лично главният секретар Петър Тодоров от ДС и шефът на полицията докладвали на Дамаджаната за нея

Екзекуторът на нормалния политически живот в страната Бойко Рашков-Дамаджаната излъга днес нагло за милиционерски изцепки и терора в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, научи Breaking.bg от източници в МВР.

Оправдавайки се днес за нахлуването на полицаи в най-старата Алма Матер, притискането на студенти и преподаватели и накисването им като „купувачи на гласове“ Рашков заяви: Министърът на вътрешните работи не разпорежда директно на всеки полицай. Внушение е че аз съм ползвал полицейски сили да се въздейства на изборите. Това са злонамерени действия. Ако полицията е планирала проверка ръководството не може да знае. Двама полицаи са отишли да поиска документи за ремонти !

Дамажданата нищо не знаел за нахлуването на полицията в СУ, нещо което дори комунистическата Държавна сигурност на си е позволявала. Това разбира се е поредната лъжа.

Акцията е разпоредена лично от Бойко Рашков и проведена от служители на Националната полиция с цел да се сплашат студенти и преподаватели и да се удари ректора и кандидат за президент Проф. Анастас Герджиков. За нея днес в кабинета на Дамаджаната в МВР лично на доклад на килимчето са ходили не „двама полицаи“, а главният секретар на МВР Петър Тодоров и шефът на Националната полиция Станимир Станев. Тодоров е кадър на Държавна сигурност. И двата,разбира се от Пловдив, особено близки с президентския съветник и получател на подаръчни комплекти в ресторанти Пламен Узунов.

Според различни публикации в медиите Узунов и Румен Радев са членове на масонската ложа „Слънце-изток“ на Георги Гергов.

Получава се комична ситуация. Рашков праща полиция да репресира преподаватели и студенти в СУ, а после със задна дата дава обяснения за някакви ремонти и проверки.

Интересно защо МВР не влезе във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, където вчера ректорът Бонджолов, член на Инициативния комитет на Румен Радев, агитира за преизбирането на обитателя на „Дондуков“№2 от официалната страница на висшето учебно заведение. След мощна обществена реакция и сигнали до Министерство на образованието изпълненията на Бонджолов бяха свалени и сайта блокиран.