Управител на Siemens-Елвеко блъсна журналист по стълбите на клона (СНИМКИ-ВИДЕО)

0
526
Освен със счупен крак, пострадалият има и други травми. Снимки: BGReporter.info

Цветан Фиков е в „Пирогов“ със счупено стъпало

Управител на дружество топлинен счетоводител блъсна по стълбите на офиса си журналистът Цветан Фиков. Драмата се е разиграла днес сутринта. Вследствие нападението Фиков е в „Пирогов“ със счупено стъпало, предстои му операция.

В 10:30 журналистът от BGReporter.ifno Цветан Фиков посетил клон на топлинен счетоводител Siemens-Елвеко в жк. „Красна поляна“, за да пусне възражение за изравнителната си сметка.

Отказали да приемат възражението му въпреки, че е в срок, който е до края на месец август. Фиков поискал обяснение, защо му отказват да приемат възражението.

Докато чакал обяснение пристигнал управителя на клона, който бил без маска и започнал да вика в лицето на Цветан Фиков, че имал да плаща 21 лв и докато не ги плати няма да му приемат възражението.

Офисът, където се е разиграла драмата. Снимки: BGReporter.info

При напускането на офиса на топлинния счетоводител Siemens-Елвеко, управителят ме бутна по стълбите и при падането на земята ми се счупиха костите на стъпалото и сега ми предстои операция, разказа от „Пирогов“ потърпевшият Цветан Фиков.

Пострадалият е със счупен крак.

На мястото на инцидента са пристигнали полиция и линейка, за да му се отдаде бърза помощ и да се вземат показания от нападателя и пострадалия.

От полицията ни информираха, че служителя на Siemens-Елвеко е задържан за 24 часа в 3-то РПУ.

Преписката по случая утре ще бъде предадена на прокурор и ще му бъде повдигнато обвинение за нанасяне на телесна повреда.