Тъпотията на палячовците, узурпирали БСП, няма аналог в най-новата ни история

0
168
Снимка: Гласове

Свиленски е формула за овладяване на партията от президентската посредственост

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Тъпотията на тези палячовци, които са узурпирали БСП, няма аналог в най-новата ни история. Вижте им физиономиите, чуйте им тезите. Върви пълна деинтелектуализация на БСП!

Атанас Зафиров, който вика ключари да му отключват запъналата се черна каса, натъпкана с долари и евро, за която отговаря. Румен Гечев, който „разви икономически“ България при Жан Виденов. И новата стара мушмула, политическа звезда на Позитано, бутана истерично от баджанака си Румен Радев, да оглави БСП – Георги Свиленски. Много усилия се положиха и все още се полагат Свиленски да замести Паргов.

Глупавата до безобразие Корнела отново не може да схване заверата и си мисли, че Свиленски е добрата връзка с президентството, плюс това изглежда толкова плюшен пудел, добричък, свит смотаняк. Свиленски обаче е формула за овладяване на БСП от президентската посредственост. Ако мога да използвам един афоризъм: „Никой паяк не плете мрежи за щъркели и всяка муха добре го знае“. Само Нинова не знае.

Неадекватността на Корнела заплашва не само БСП, а цялата политическа система на България. Защото Нинова дестабилизира една партия, която поначало беше относително устойчива и сериозна. Клоунадата на Корнелия Нинова обезобразява БСП, принизява я, разпилява електората, разцепва прекалено дълбоко партията. Практически политическата неграмотност на Корнела-приватизаторката и неспособността й да работи с хора и да разбира партията унищожи БСП. Амин!

P.S. Тези тримата искат да ни управляват! Гръмнете се, бе!