Има противоотрова срещу „Отровното трио“ и това е истината

0
6940
Отровната тройка, аналогии със сталинските тройки.

БРЦК (Божков Революционен Централен Комитет) – Дубай разчита вече на „професионални протестъри“

Иван Михайлов

Почти 20 дни трима самозванци се изявяват като водачи на „многохиляден протест“, като нов „елит“, който ще сменя изцяло системата, ще руши оковите на хунтата и ще изведе народа до благоденствие. Това е „Отровното трио“  – собственикът на гнусни сайтове за фалшиви новини Арман Бабикян, адвокатът Николай Хаджигенов и скулпторът Велислав Минеков.

Отровното трио“ започна протестите в защита на президента Румен Радев, като по-късно обслужващите го медии нарекоха „протест на младите“. Триото командва протестиращите къде и какво да блокират, спират, тероризират, то осигурява яйца, домати, свински уши и тоалетна хартия, които да се хвърлят пред Министерски съвет.

Тройката опита да прави „гражданско неподчинение“ в страната като блокира „съдилища, държавни сгради, магистрали и т.н.“, но единствената блокирана сграда се оказа тази на съда в Царево и то от плажуващи софиянци. Въпреки помпанията му, дори и от Румен Радев, протестът умира, става все по-мижав.

Явно отровата на триото е слаба ракия, не върши работа.

Въпреки инжекциите от БРЦК (Божков Революционен Централен Комитет) – Дубай и един белградски хотел.

Телевизионните революционери, тези същите бяха и диванната армия по време на карантината, се оказаха неподготвени и недорасли за „водачи на народа“, за каквито се мислят.

Те плашат с кръв, насилие и бесилки, защото друго не могат. Едно е да пишеш революционни призиви във Фейсбук и да дрънкаш пред камерите каквото ти скимне, защото знаеш, че никой няма да те пипне и с пръст. Друго е да вършиш реални неща. Във второто напъните на Бабикян-Хаджигенов-Минеков не се получават. Въпреки сериозното медийно обслужване и обгрижване. В телевизионните репортажи рехавата тълпа, която се ръководи с табели къде и какво да блокира, може и да бъде изкарвана „многохиляден протест“, но реалностите са други.

Всъщност има перфектна противоотрова срещу „Отровното трио“ и тя се нарича истина. Какво означава това ?

Означава, че трябва да се разкрие генезиса на тройката, за да се разбере какво целят тези манипулатори.

Какво работи Арман Бабикян ? Преди години бе представян за политолог, докато не се разбра, че изнудва политически партии и лидери за големи суми пари, срещу обещанието за химерни изборни победи. Нямам спомен Бабикян да е спечелил някаква политическа кампания.

След това бе пробутван в медиите като „социолог“ и накрая „общественик“. Според публикации в различни медии, с документи, той е собственикът на сайтове за фалшиви новини, в които единствено добрите са Мая Манолова и Румен Радев. Това какво ви говори ? Дали тази любов е безплатна ?

Кой плаща вече няколко години телевизионните изяви на „Отровното трио“ в телевизия „Евроком“ ? След като се разбра от Николай Бареков, че за да водиш предаване там,трябва да си плащаш.

Защо никой не пипа дори с перце неговите сайтове за фалшиви новини, които по цял ден бълват лъжи и клеветят по поръчка ? Кой им плаща ? Има един стар принцип в разследванията на престъпления – Следвай парите!

Ако се направят взаимовръзките и се спази този принцип много лесно може да се стигне до финансовите кукловоди на „Отровното трио“. Преди няколко месеца една колежка ме заплаши с „моя адвокат Хаджигенов“, заради коментар във Фейсбук. Сега виждам, че са я осъдили за прибиране на пари на ръка от Цветан Василев. И „нейния адвокат“ май не се е справил особено добре.

Въпреки шумната самореклама той не се справи и със защитата на „иконата на протестите“ преди няколко години Десислава Иванчева, вече използвана политически, изхвърлена и изоставена.

Това кара доста хора да се съмняват в качествата на този член на „отровното трио“.

Другият революционер с номенклатурна биография има претенциите за последна инстанция, като забравя, че дължи всичко на баща му, построил приживе паметници на Тодор Живков и дъщеря му Людмила и осеял страната с бетонни комунистически уроди. Срещу златен паричен дъжд и номенклатурни блага, като това синчето да учи в омразния, капиталистически запад, докато плебеите от НРБ не можеха дори да стигнат до Калотина.

Та тези истини са отличната противоотрова срещу „Отровното трио“. Нищо чудно БРЦК – Дубай в един момент да се откаже от услугите им по „манипулиране на тълпите“.

И те да се окажат в ролята на Десислава Иванчева.

Защото „многохилядният протест в цялата страна“ гасне и дори спонсорите да докарат камиони със сьомга за хвърляне пред Министерски съвет и два тира бира за протестърите, това няма да помогне.

След като митингите оредяха, вече ясно си личи, че манипулаторите все повече разчитат предимно на „професионални протестъри“.

Това са хора като до болка втръсналите на всички Гошо Боеца от Видин, Манол Глишев, Велислав Величков и агитката на ДБ – Лодкаря, Кака Цона, Мирчев, Божков.

Манол Глишев на протест.
И Глишев в акция на пореден протест.

Няма протест в последните години без тях. За каквото се сетите. От плочките на „Графа“, през „застрояването“, Цацаров, Гешев, Борисов, „мафията“, Пеевски, „съдебната реформа“, убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, „системата ни убива“, „свободата на словото“, та до комарите по Дунав и ланшния сняг.

99% от тези хора въобще не е ясно какво работят и дали работят нещо. Би било интересно да се проследи с какво точно живеят, как се издържат, плащат ли данъци ? Нали помните – Следвай парите !

Гледайте само този от Видин и ще си изясните много неща. „Професионалният революционер“ организира протест срещу властта за убийството на журналистката Виктория Маринова. Това не му попречи малко по-късно да раздава „юмручно право“ на журналисти от Канал 3, дръзнали да го попитат с какво се издържа. Нали си борец срещу мафията бе, кажи как се бориш, с какви средства, кой ти плаща организирането на срещи с Лозан Панов и сие в скъпи хотели ? Кой ти плаща плакатите, телевизионните изяви ?

Заради тази своя издънка, заснета от камера, Боеца от Видин се извини на Асоциацията на европейските журналисти и те му я опростиха….Както се казва коментарът е излишен. За една реплика в телевизионен ефир депутат подава оставка, но когато биеш журналисти това ти е позволено, защото си „професионален протестър“.

Такива са и някои новоизпечени партийни лидери от т.нар. Градска десница, без ден трудов стаж, но на издръжка от партията и НПО-та на чуждестранни хранилки. Тези са шефовете на агитките от професионални протестъри, които местят ту пред Министерски съвет, ту на Орлов мост, ту пред БНТ. Едни и същи лица, едни и същи хора, крещят : „Оставка“, „Уууу, съд, затвор, мафия“. Една скоба. Румен Радев да не се опиянява толкова от „народните протести“, защото  утре тези същите ще му спретнат и на него митингче под прозорците и ще му искат оставката. Достатъчно е само някой да ги насъска.

Между другото, безпрецедентния политически натиск, който тези партийни агитки оказват върху обществената БНТ, не трогва никой. Няма европейски асоциации, СБЖ-та, мълчат като…..

За професионалните протестъри са позволени неща, които не важат за обикновения гражданин. Затова трима души, с бири в ръка, държат половин София в блокада, нападат беззащитни жени пред БНТ, големииии мъже бе, търкалят се на Орлов мост, като си мислят, че правят „революция“.

Ми вижте четиримата задържани за нападението над полицаи пред бившия партиен дом.  Те се оказаха герои, пред телевизионните камери ни обясниха как трябва да станат нещата, как да се развива държавата и т.н.

Заради ареста на Минчо Спасов, спрял тока на метрото и хвърлил стотици хора в ужас, блокираха Първо РПУ. Не може да се арестуват „професионални протестъри“. Те са над закона, над всичко.

Дубайската революция“ вече е всичко друго, но не и „протест на младите“. Тя е превзета от трио манипулатори, ръководещи „професионални революционери“. Затова противоотровата е „светлина“, по израза на един дето като му светнаха прожекторите в прозорците, тръгна да разбива държавата. За да оцелее.