Неадекватният „Зелен чорап“ орезили България в чужбина

0
7825
Румен Радев

Час по-скоро Радев трябва да бъде изваден от президентството

Тодор Александров

Никога не е късно да станеш за резил, казва народната поговорка. Това важи с пълна сила за „Зеления чорап“, инсталиран в президентството от Нинова и Решетников.

След неадекватните си изпълнения по темата с Ковид-19 по време на извънредното положение през пролетта Румен Радев се орезили и в чужбина. Той и свитата му бяха първо изолирани, а после изгонени от Естония. Затова гърмят естонски, руски и световни медии.

Историята не помни такъв резил с български държавен глава. Българските граждани научиха за това не от президентството, а от естонския президент. Който обяви, че „Зеленият чорап“ е контактувал със заразен с коронавирус в България – шефа на ВВС, но пренебрегнал това и цъфнал на официална визита в Талин. Какво унижение за България! Но естонците явно „не пасат трева“ и по бързата процедура изолирали свитата на „Чорапа“ в хотел, а днес ги отпратили по живо, по здраво.

Резилът на Радев бе предизвестен, беше само въпрос на време да стане.

Нали помните 3 март на Шипка?

България даде вчера един огромен принос към световната медицина. Успя да изолира два различни щама на коронавируса. Оказа се, че софийският щам е много безобиден и там всякакви мероприятия на открито са позволени, докато щамът на Шипка се оказа много опасен и мероприятията, както знаете, се отмениха. Надявам се със същото настървение управляващите наистина да мислят за здравето на българите“. Това обяви тогава Радев, подигравайки се със страховете на хората.

По време на цялото извънредно положение той се държа изключително неадекватно, което му срина рейтинга. Да припомним, че той не отдели нито стотинка от заплатата си за благотворителност. Докато страната бе в карантина, с КПП-та и затворени градове, „Зеленият чорап“ обикаляше частни оръжейни предприятия. Както сега обикаля селски сборове и дрънка глупости.

Затова „Зеленият чорап“ реши през лятото да организира метеж, за да закрепи имиджа си. В България може това да „хваща ръка“, но в чужбина явно не. Там измамникът Радев бе разкрит моментално и отпратен.

Какво ли ще кажат по темата придворните журналистки на президента, които бяха с него в Талин? Може от сега да ви подскажа със 100% точност. Те ще кажат, че Радев е герой, който се сражава с коронавируса, че никой не го е гонил и т.н. Това, ако беше станало с Бойко Борисов, каква ли помия щеше да хвърчи в соросоидните медии?

За Радев ни дума. Добре, че са руските и естонските медии, за да научим истината.

100 и какво беше?

Унижението за България в Талин е поредното доказателство, че неадекватният Румен Радев е опасен за националната сигурност на страната и трябва час по-скоро да бъде отстранен от президентството.

Поведението му въобще не пасва на тревожната обстановка в България, а и по света, свързана с новата вълна на Ковид-19. Чист късмет за страната е, че контролирано от „Зеления чорап“ служебно правителство няма да има. На фона на надигащата се нова вълна от Ковид-19. Тогава наистина щеше да „се мре яко“.

Когато те ръководи неадекватен човек, който си мисли, че България е една голяма казарма… Не, България не е казарма. И няма да бъде. И Радев няма да управлява страната. Остава му почти година в сградата на „Дондуков“№2. Което и без това му е много. На финал препоръчвам на Радев като виден русофил да му инжектират от руската ваксина за коронавирус. Нищо, че тя се оказа за животни.