Не вярвайте на фалшивите пророци, ваксината е единственото спасение от вируса

0
945
Протестъри горят маски през лятото на миналата година.

Антиваксърите“ рязко ще намалеят, когато Турция и Гърция поискат само ваксинирани в курортите си

Иван Михайлов

Ваксините срещу Ковид-19 вече са у нас, започна ваксинацията. Срещу нея веднага бе отворен яростен фронт от същите лъжливи пророци, които манипулират хората по темата вече почти цяла година.

И преди съм писал, че безогледното политизиране със страховете на хората покрай пандемията граничи с престъпление. Но в България никой няма да пострада заради това, бъдете сигурни. Във всеобщата свободия, именно слободия, по медиите се вихрят напълно неграмотни по темата хора, които обаче са адски агресивни, защото иначе никой няма да им обърне внимание.

Като например специалистът по всичко Илиян Василев, агент на Шесто управление на Държавна сигурност-ДС с псевдонима „Сашо“, деец на казионния БЗНС, иначе казано номенклатурчик.

Този се правеше на енергиен експерт, после на експерт по национална сигурност, сигурно заради миналото си в ДС, сега е спец по ваксините. Представете си какво разбира „Сашо“ от пандемии и ваксини. Но той е креслив, нахален и най-важното-враг на Бойко Борисов и борец за правди. Заради това е обгрижван и цитиран от всички медии.

Отново бе активиран партийният доцент Мангъров. Той предрече, че ваксините ще ни докарат инсулт, мозъчни и мускулни увреждения.

Същият Мангъров, който през март будалкаше хората със „стаден имунитет“, супички, грипчета и чайчета. Благодарение на Мангъров вместо стаден имунитет в края на есента българите получиха стаден вирус, с претъпканите от болни лечебни заведения и висока смъртност.

Някой да потърси сметка на Мангъров, Първанова, „Сашо“, на Боеца от Видин, който гореше маски, а после ревеше, че е болен и никой не му обръща внимание ? Нее. Сега те са срещу ваксините.

Не вярвайте на тези лъжепророци. Ваксините са единственото спасение от тази ужасяваща пандемия, взела живота на над 1,5 млн. души.

Вярвайте на ген. Мутафчийски, който каза, че те са основното оръжие срещу Ковид-19. Той и хората от щаба най-добре знаят за какво става дума. Мутафчийски, здравният министър проф. Ангелов, отлично попълнение в кабинета на премиера Борисов, шефът на „Пирогов“ проф. Балтов дадоха личен пример. Така те още в началото на ваксинацията порязаха популистките изпълнения по темата с чиповете, отровите и т.н. на червени тролове и лузъри, обслужващи т.нар. Градска десница.

Не вярвайте на тези хора. Защото те правеха масовите сбирки лятото, наречени протести, без никакви предпазни средства, горяха маски и плюеха всички мерки. В резултат дойде черната есен на 2020 година.

Ваксинирайте се! Иначе рискувате живота си и този на вашите близки и приятели. Помислете за стотиците достойни българи, които загубиха битката с короновируса. Напълно невинни.

И една скоба. България получи ваксините в един час с останалите държави-членки на ЕС. Само помислете ако ние не бяхме част от съюза, кога щяхме да получим животоспасяващото лекарство ? И на каква цена ? Представете си, че ви управляваха червенотиквеници като Румен Петков и другите руски агенти. Щяхме да подсмърчаме като просяците на Европа и да чакаме подаяния от Китай или Москва.

Българи, мислете !!! С главите си. Във Великобритания ваксинираните са над 200 000 души. Ако следваме логиката на конспираторите, британците са по-тъпи от нас, лъжат ги и ги чипират. Едва ли. Или германците и французите.

А на тарикатите „антиваксъри“ им пожелавам лятото съседните ни Турция и Гърция да наложат изисквания само ваксинирани туристи да преминават границите им. Тогава ще видите краят на „антиваксърите“. Както миналото лято, гневни конспиратори и фенове на Мангъров висяха по опашки в жегите, за да си правят ПСР-тестове, за да почиват в Турция и Гърция. И плюха с такава ярост „скапаната ни държава“, защото гръцките власти не ги пускаха. Тогава „бедните българи“ ще свият байряците на популизма и тихо и кротко ще се ваксиринат, за да почиват в къщите си на Халкидики.