Радиомълчание за „първата дама“

Четиво за хора с клюмнали рейтинги

0
2099
дама
Десислава Радева

Изпълненията“ на Десислава Радева в социалните мрежи издават тежки селски комплекси

Стефан Ташев

Никога не е късно да станеш за резил, казва стара българска поговорка. Особено ако сам си го направиш резила. Като Десислава Генчева-Радева, която снощи стана за смях и на кокошките с постовете си в социалните мрежи по темата „първа дама“.

Накратко госпожата, дълбоко неизвестна до преди две години персона, се разпозна като „първата дама“ от речта на премиера Бойко Борисов пред форума на ГЕРБ. По-късно Борисов уточни пред агенция „ПИК“, че имал предвид друга „първа дама“-Елена Йончева, в качеството й на интимна приятелка на бившия премиер и лидер на БСП Сергей Станишев.

Късно. Генчева-Радева вече беше пуснала сърцераздирателен пост в нета.

„Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво. Не разбирам каква е моята вина“, изцепи се съпругата на президента Румен Радев, която се мисли за „първа дама“. Нищо, че такава институция в България няма.

Нещо повече, г-жата реши, че ГЕРБ ще градят предизборната си кампания върху нея.

То, не че ще бъде трудно. За две години пребиваване на „Дондуков“ №2 бившата стриптизьорка и секретарка на Слави Трифонов сътвори куп гафове, кой от кой по скандални.

Ама го отнася съпруга й, чийто рейтинг се срива със скоростта на лавина. Да припомним само двата скандала с полицията и охраната й от НСО. Вторият докато „първата дама“ си сменя тоалетите в луксозен бутик. Да припомним, че г-жата няма право на охрана и кола от НСО по закон.

Но ги получи след първия ден от пребиваването на съпруга й в президентството под претекст-заплаха. И тя продължава да я ползва вече втора година. Кой пък толкова заплашва тази неизвестна до вчера жена ? И то толкова време. Или „заплахата“ е параван за угаждане на егото и комплексите на Генчева-Радева, повярвала, че е „първа дама“.

Всъщност изпълненията на Радева в социалните мрежи показват именно тежките й селски комплекси, които благодарение на връзката с определен човек могат да се реализират. Нещо като Пепеляшка, ама побългарен вариант. Нали самата Десислава се изкара такава в поръчково интервю пред Карбовски. С една добавка, освен да чисти и готви в Бояна дамата от Бургас дращи глупости в социалните мрежи.

Не е лошо държавният глава, изпаднал в тежко радиомълчание след избора на Ф-16, да нареди същото и на половинката си. Докато не е станал съвсем за резил покрай нея. И рейтингът му не е клюмнал. Да и даде някой лев и да я праща по бутиците, вместо да виси с часове в социалните мрежи.

Казано на български вържи „първата дама“, за да ти е мирно селото.