Защото разделителната линия между ГЕРБ и левите сили ПП, ДБ и БСП е проруският ни президент

0
198

Тези, които клечаха пред него и безропотно го подкрепиха за президент, ще си носят кръста на лобисти на руското влияние в България

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук

Асим Адемов

Днес в ЕП ще се проведе дебат на тема “ Една година от руската инвазия и агресивната война срещу Украйна“.
На ранните часове на 24 февруари Русия започна военна офанзива в Украйна.
А на следващия ден, 25 февруари, нашият президент, генерал, главнокомандващ българската армия, заяви най-компетентно – „Видно е, че Русия ще спечели тази война…“.
Видно е, че на нашия натовски генерал, избран с гласовете на БСП, ДБ, ПП и други левичарски среди, много му се искаше това да стане много, ама много бързо. Но за негово съжаление това не се случи. Това обаче не му пречи да продължава да говори по тази тема като говорител на радио „Говорит Москва“!
Даже обявява за „коалиция на войната“ тези партии, които заявяват подкрепа за Украйна.
Но след като го преизбраха за президент „шарлатанчетата“ му от ПП и ДБ, които нямаха „нито една забележка“ към проруския ни президент, забележете „нито една забележка“, сега го играят заедно ястреби. Видно е, че претърпяха странна метаморфоза от „шарлатани“ станаха ястреби.
Но пък за нас е ясно, че това е с предизборна цел да залъжат наивните избиратели за пореден път.
Неслучайно ще Продължат заедно, тези две партии, които заедно и с БСП преизбраха Радев за президент. И никак не е случайно, че тези левичарски партии ПП, ДБ и БСП винаги намират общ език помежду си и никога не се разбират с ГЕРБ.
Защото разделителната линия между ГЕРБ и левите сили ПП, ДБ и БСП е проруския ни президент, а събирателната между левичарските партии е точно Румен Радев. Отношението ни към президентът ни е показателно кой е за европейския ни път и кой е за любимото руското влияние. Тези партии от коалицията ГЕРБ-СДС, които издигнаха кандидат срещу Радев видно е, че са за европейския път на България, а тези, които клечаха пред него и безропотно го подкрепиха за президент ще си носят кръста на лобисти на руското влияние в България.
Така че те със сигурност замазват очите на сектантско мислещите си фенове, но трудно ще излъжат разсъждаващите избиратели.
Затова и ще загубят изборите, независимо от лупингите, които се опитват да правят.