С кебапчетата е по-добре г-н Президент !

Поне като генерал Радев трябваше да се сети за убитите български офицери в атентата в църквата "Света Неделя"

0
1006
Радев
Президентът Румен Радев

Добър ПИАР ли е като говориш без да кажеш нищо ?

Стефан Ташев

Президентът Радев попиля САЩ, Франция и Великобритания!“. Заглавие от пореден сайт, създаден да обслужва руски и червени интереси..Страшна работа-в Париж, Лондон и Вашингтон направо треперят.

Ако президентът разчита на такъв ПИАР жална му майка. С кебапчетата в Трявна наскоро му се получи определено. Ролята на „народен герой“ на който не разрешават да си плаща кебапчетата заради народната любов горе-долу става, вероятно според представите на неговата ПИАРКА..

Кебапчетата са елементарен римейк от предизборен клип на БСП от 1990 г, когато другарят Александър Лилов, тогава назначен за шеф на БСП, се реди с другарки пред кафенето до партийния дом и не му дават да си плати кафето, понеже хората го обичат. Но щом в БСП така са решили.

С народната любов и коремното на лоста всичко е ок. Но по въпроси от външната политика на президента явно не му се получават нещата. И това стана ясно за пореден път след вчерашните му изявления пред студенти в УНСС.

От думите човек се чуди  ние в НАТО и ЕС ли сме или в СССР ?

Сякаш слушаш ген. Решетников, станалият за смях Лавров или Корнелия Нинова. Никаква разлика. Остава впечатлението, че единствената мечта на президента Радев е да отиде в Москва. И това ще изпълни целият му мандат.

Плюс кебапчета, модни ревюта със съпругата и лоста в поделението. Българската позиция не била съгласувана с него. Все едно ние сме нанасяли въздушни удари в Сирия..

Дали пък някой не го уведомява заради проруските му позиции?

Или затова, че президентството е пълно с ченгета от Държавна сигурност или техни синове? Като началника на кабинета му Иво Христов, чийто баща е офицер от ГРУ? Или пък съветникът на Радев по сигурността и отбраната Илиян Алипиев, негово бивше ВКР-ДС от авиобазата в Равнец?

Между другото Иво Христов още няма достъп до класифицирана информация, не е и подавал документи, защото знае, че няма да получи. А уж президентът бе обещал да има..Маловажни неща..

Вчера Радев се опита да говори със строителни притчи срещу правителството. Това е може би новият ПИАР ход..

С недомлъвки без да каже нищо конкретно.

Президентът по Конститиуция получава цялата информация от всички спецслужби. Има достъп до всякакви медии и трибуни.

Да излезе и да каже открито ако има данни за корупция в държавата. Едва ли ще има човек, който да не го приветства. Вместо това президента говори небивалици, без да каже нищо смислено.

Дребна“ подробност, е че той пропусна да спомене 93-та годишнина от най-кървавият атентат в българската история, взривът в катедралата „Света Неделя“ избил цвета на българската държава и офицерство. Поне като генерал да го бе направил. Може би защото атентатът е организиран и щедро заплатен от Москва, където мечтае да отиде президентът ? Или пък ПИАРЪТ му е забравил.

Няма и да чуем дума за жертвите от 16 април 1925 г, колкото чухме и за избитите от Народния съд от президентството. Там приоритетите и ПИАРИТЕ са други..