Хеликоптери-пръскачки няма и „американците“ не ни окупираха

0
820
Хеликоптери хвърчат в главите на троловете.

Илюминати сипват вируса върху главите ни

Хеликоптери пръскат, мамо, превземат ни американци, властта ни лъже за коронавируса, няма болни, това е измама, само руснаците ще ни оправят.

Това е горе-долу дайджест от всевъзможните фалшиви новини, които ни заливат покрай епидемията от коронавирус и наложените ограничения за пътуване и излизане.

Никой не бива да излиза на улицата тази вечер в 23,30 часа. Вратите и прозорците трябва да останат затворени, тъй като пет хеликоптера пръскат дезинфектанти във въздуха, за да ликвидират коронавируса. Моля разпространете тази информация във всички ваши контакти“. Това тайнствено съобщение се препраща от човек на човек, от месинджър на месинджър и в социалните мрежи. От умни, интелигентни хора.

Тази глупост е част от „пакета“ фалшиви новини, пропаганда и манипулации, с които тролове ни заливат всекидневно в социалните мрежи.

Покрай хеликоптерите-пръскачки от няколко дни за „гарнитура“ върви „новината“, че короновирусът е мит, измама, няма болни, няма заразени, а това е план за завладяване на Европа и в частност на България от американците. Пускат се фейкове как злите американци разтоварват 252 танка и хиляди войници на гара Зимница. Със снимка кой знае откъде.

Всичко тръгна от преди месец със съобщение за подготовка на най-голямото военно учение на НАТО в Европа след Втората световна война. С добавката, че заради коронавируса, блокирал Стария континент, учението бе отдавна отменено.

Нещо повече. Над 2400 американски военни са под доброволна карантина в Европа. След прочитането на текста за предстоящата окупация на България ставам сутринта и гледам – няма американци, има горди българи, които се тъпчат в магазини, блъскат се в аптеки и се редят на опашки за тоалетна хартия. А други гордо се хвалят как с компания прецакали властта и отишли в градинките да пият бира. Голям героизъм.

Нямаше ги и очакваните бесилки по площадите, масови арести на журналисти и „свободомислещи хора“, полицейски блокади, за които ни предупреждаваха видни корифеи от екраните вчера цял ден. А и български военни с „танкове“ не видях.

Няма и кой да спре фалшивите новини, може би защото е първият ден от „диктатурата“ след „преврата“. Докато ви плашат с американците, ви „успокояват“ с руснаците. Преди няколко седмици руските тролове тръбяха как в Русия няма нито един заразен и болен от коронавирус. А „руските учени“ вече са открили ваксина срещу заразата. След като там все пак се появиха болни, се оказа, че „руските учени“ още не са открили ваксина, но работят, работят.

Абе другарят Путин ще спаси Европа от вируса, не лошите американци-окупатори. Към това може да се добави темата за „илюминатите“, които освен с кемтрейлс вече ни тровят от въздуха и със зараза. За да ни завладеят. И за да ни спрат бирата в парка. И шкембе чорбата и гроздовата ракия.

Затова, драги зрители, читатели и радиослушатели, стойте си у дома и четете книги вместо глупости във фейсбук. Защото броят на заразените в България расте, а българинът сякаш още не може или не иска да разбере колко е сериозно положението. Докато не стигне до него. Но тогава ще е късно.