Киро, върви си с мир!

0
650
Политическата пирамида Кирчо енд Кокорчо.

Омитай се в Канада, защото изтрезнялото от „промяната“ население ще те линчува

Иван Михайлов

68% неодобрение на българите към премиера Кирил Петков, 8% одобрение към Народното събрание на „промяната“ и жалките 15% одобрение на правителството на четворната коалиция, отчете „Маркет линкс“. Това е само за някакви си пет и половина месеца управление от сбирщината между комунисти, чалгар-популисти, сектанти и обикновени измамници-аферисти от „промяната“.

Най-новата ни история не помни такъв срив за няма и шест месеца упражнения на дилетанти с психически отклонения върху живи хора, тоест върху всички нас.

По данни на Националния статистически институт-НСИ инфлацията в България удари 14,4%, нещо нечувано и невиждано в продължение на над 20 години. За сравнение в ЕС тя е 12 %.

Корнелия Нинова обяви, че олио над 2 лева е спекула, но олиото е между 6 и 7 лева за бутилка. Един от нейните верни пажове-сикаджията Иван Иванов-Малък Шошо от Шумен, инсталиран за министър на земеделието, обяви, че хлябът ще поскъпне с 25%. Той и без това премина психологическата граница от 2 лева. Където са комунистите от БСП и когато са на власт се вихри рекордна инфлация, убийствен ръст на цените, бедност, мизерия и провал на държавата.

Правителството на Просто Киро потъва от криза в криза, без да е решило нито един съществен проблем-високите цени на енергоносителите, на хранителните стоки, високата инфлация, компенсации за потърпевшите и социално слабите, помощ за умиращия бизнес.

Блокиран от некадърните управници е един от най-печелившите браншове на българската икономика-строителството. Там вече говорят за фалити и огромна безработица. Благодарение на двете служебни правителства на Румен Радев и едно редовно под неговото крило и юмрук държавата спря. От една година е блокирано всичко. Първо се „чегърташе“, сега се „анализира“. Както предупреждавахме преди една година благодарение на изкачилите се на власт ултрапопулисти държавата се счупи в организирания хаос. Коалиционните партньори се бият за парче от кокала, плюят се, заплашват се, опъват си линии, вдигат си флагове, но заедно ръфат от кацата с мед. Не им се пуска кокала.

Шест месеца говорилня, гръмки обещания от премиера с изцъклените очи и най-вече лъжи, лъжи, лъжи и пак лъжи.

Едните обявяват тържествено „мерки за подкрепа на бизнеса“, другите викат: Ние не знаем нищо, а третите почват да извиват ръце-искат „Газпром“, пенсии, а четвъртите „реформатори“ си траят. Не могат да говорят, докато лапат от държавната софра.

Всичко това дължим на двама души-Румен Радев и бившето му протеже Кирил Петков, Просто Киро. Не знам в коя политлаборатория е измислена „промяната“, но трябва много да мразиш България, за да инсталираш това недоразумение за премиер на страната, а той да домъкне в Министерски съвет любовници, семейни приятели, роднини, кумци, шуробаджанаци и приятели рогоносци на гаджетата.

Оцъкленият Киро явно живее в друг свят, на друга планета, защото пред медийния слугинаж той разказва някакви неща, които никога не са случили и няма да се случат. Неграмотният „харвардец“ смесва измислици и реалност, в главата му веят някакви ветрове, снегове, бели облаци  и„магистралки“.

Кара танкери с газ, която ще е „с 4 пъти по евтина“. И няма кой да го пита спрямо какво, бе ? Къде ще я разтоварваш тази газ ? На моменти даже ми става жал за това объркано момче, с явни психични проблеми. Но може би и затова е избрано, заради тези проблеми, от кукловодите му. Да опере пешкира, докато в хаоса те, кукловодите-олигарси, ловят риба в мътна вода.

На този вече няма кой да помогне. Нито американското посолство, нито друг. Всички бягат от него, като прокажен, белязан. От два месеца тече обратното броене на неговото сваляне от власт. Колкото по-бързо стане това, толкова по-добре за държавата.

Той обаче не го вижда, не го чува. Мисли, че светът започва от него и Лена. Запънал се е, като магаре на мост. Иска да управлява. Друго е държавната охрана, НСО, мерцедеси, купоните в МС по късни доби, денонощното присъствие в медиите. Той вече вкарва в затвора, осъжда, дава присъди… наистина не знае къде се намира.

Кире, взимай Лена, награбеното до момента, Кокорчо, Спецов, Дамаджаната, Калинката, Наско Културата и останалият офиспланктон и се омитайте. Тръгни си с мир ! Докато още имаш полезен ход. Изчезвай в Канада, защото тук изтрезнялото от „промяната“ население ще те линчува. Помни ми думата.