След 14 ноември ни готвят „голямата юмручна правда“ на Радев

0
4267

Само свалянето от власт на обитателя на „Дондуков“№2 ще върне България в нормалната орбита. Обратното означава президентска република и правителства на „царедворци“

Тодор Александров

В началото на предизборната кампания за третия поред вот у нас за една година нещата изглеждат доста притеснителни. Поне за нормално мислещите хора в България. За копейкиновци, русофили, фенове на Слави Трифонов, Кирчо и Кокорчо, Танас и Ристьо няма смисъл да коментирам.

За демократично мислещите българи обаче ситуацията изглежда почти безнадеждна.

Според социолозите Румен Радев е близо до спечелване на президентските избори на първи тур. ГЕРБ води в анкетите, но след тях се подрежда кохортата на „партиите на протеста“, включително наследничката на БКП, управлявала 45 години безалтернативно България.

Вече няколко дни политици еднодневки като Ива Митева в екстаз ни обясняват как ще направят четворна коалиция, как ще управляват след вота и т.н. „Коалиция на почтените“.

Почти година и половина обяснявахме на хората какво се подготвя, какво се прави под димната завеса „всенародни протести“ и какво ни чака, ако Румен Радев спечели втори мандат.

За съжаление към момента аз и шепата колеги, които не обслужват партиите на протеста и обитателят на „Дондуков“№2, познахме всичко и се оказахме прави.

За да припомним пак за какво става дума и какво ни очаква след евентуална победа на Радев, ще го илюстрирам само с една персона. Кирил Петков. Същият Киро Харварда, Киро Канадеца, Киро Моркова и Киро Измамника.

В началото на пандемията от Ковид-19 през 2020 година Киро, заедно с Асен Василев-Кокорчо и Николай Денков, опаковани като „харвардски възпитаници“,друго си е нали пред „простия българин“, скромно предложиха тестване на цялото население за Ковид-19 по зали, училища и стадиони срещу някакви си половин милиард лева от държавата.

После в разгара на „протестите“ Киро Петков цъфна на жълтите павета с плакати в ръце. През май 2021 тройката „харвардци“ станаха министри във втория служебен кабинет на Румен Радев.

Заверата лъсна след скандалите около гражданството на Кирил Петков. Оказа се, че той е знаел, че ще бъде министър доста преди да бъде обявено служебното правителство. И в качеството си на бъдещ министър на икономиката иска от БНБ да смени борда на Българската банка за развитие-ББР.

Какво излиза ? Още преди изборите на 4 април е бил готов сценарият „служебно правителство“ на Радев с по-дълъг мандат. Иначе няма как да бъде обяснена комедията с разиграване на мандата за съставяне на кабинет в 45-то Народно събрание и блокирането на работата на парламента от протестните партии.

След реализиране на този сценарий, с участието на Има такъв народ, ДБ, БСП и „мутрите“, на власт дойде Румен Радев. Еднолично. Служебният кабинет се превърна в предизборен щаб на президента. Клевети, обвинения без доказателства, полицейски терор над политически противници, поголовна чистка. Безотчетно, безконтролно.

Нашият герой Кирил Петков опита няколко пъти незаконно и с нередовни документи да смени борда на ББР, успя чак с уволнението на шефката на Агенцията по вписванията. Новите в ББР станаха хората на политическия инженер Иво Прокопиев и Демократична България. Ех, как ги мачка нашият Киро, хлипаха радостно в социалните мрежи феновете на ДБ.

Истината обаче лъсна. Петков е подписал съвсем съзнателно документ с невярно съдържание, че е само български гражданин, докато е бил гражданин на Канада. И то със знанието на президента.

След като прокуратурата свенливо започна някаква проверка, хората на Кирчо и Кокорчо, наречен от чуждестранния си съдружник „измамник от класа“, обявиха, че искат закриване на прокуратурата.

Ако евентуално Конституционният съд се произнесе, че Петков е нарушил основния закон, бъдете сигурни, че те ще поискат и КС да бъде закрит.

Кирил Петков демонстрира абсолютна наглост по повод гражданството си. Той знае защо. Защото зад него стои Радев. Защото заедно са част от плана на „зелените чорапи“ за президентска република. И сценарият им се изпълни почти на 90%.

Докато клоуни като Тошко Йорданов и Мая Манолова се репчеха от трибуната на следващото провалено Народно събрание, хората на Радев сглобиха президентската партия на Кирчо и Кокорчо. С държавен ресурс. С участието на държавни чиновници. Това се нарича активно мероприятие за отвличане на вниманието. Димна завеса.

И няма как да е иначе. След като половината от феновете на президента са ченгета, агенти и служители на Държавна сигурност.

Едно мекере-Слави Василев, син на червения приватизатор и служител на ДС Васил Василев, пусна книга за президентската република в България. Точно навреме. На представянето й Бойко Рашков и гробаря Минеков, осигурил НДК. На някого да не е ясно какво ни готвят ?

Сценарият работи. Той включваше и провал на още едно Народно събрание, за да може Радев еднолично да управлява страната до президентските избори.

Самият той обяви, че след 14 ноември ще има коалиционно управление. Тезата сега се повтаря от ИТН, ДБ, Мая и „президентските марионетки“ Кирил Петков и Асен Василев. Ива Митева се изпусна, че безликият чиновник Стефан Янев е идеален за премиер в редовно правителство.

Това е техният сценарий. Президентска република с правителства от „царедворци“. Като при Путин.

Планът обаче засече. Първо лозунгът на протестърите: Да свалим Борисов, пък после ще мислим какво да правим, показа пълната им несъстоятелност. Е, свалихте Борисов. И ? „Правните корифеи“ от ДБ задръстиха парламента с калпави закони, върхът на сладоледа бе предложението за промяна на Конституцията с 50 подписа на депутати.

Освен дрънканиците от парламентарната трибуна, скъсани дънки и заплахи „чалгарите“ на Слави няма да бъдат запомнени с нищо друго.

Същото важи за Манолова и останалите. Пълна немощ. Безпомощност. Некадърност. Затова Радев промени сценария, в движение извади „играчи“ и пусна резервите. Сред извадените са „мутрите“ и „чалгарите“. Като „златни резерви“ на тяхно място влизат Кирчо и Кокорчо.

Втората засечка даде некадърното служебно правителство.

Той блокира държавата. В пряк и преносен смисъл.

Използването на пандемията от Ковид-19 за политически атаки срещу кабинета на Бойко Борисов даде горчиви плодове. Всеки ден над 100 българи умират, болниците са претъпкани. Ваксинацията е провалена. Вирусът коси наред, страната е сцена на „руска рулетка“. Това става на фона на свалянето на всякакви ограничителни мерки в почти цяла Европа. Заради 80% от ваксинацията на населението.

При цялата тази трагедия у нас здравният министър-антиваксър Кацаров се хили по пресконференциите и телевизионните студия. Къде са сега Балабанов от ИТН, Мангъров, Чорбанов и Антония Първанова ?

Къде е баш Чалгарят от дивана, който се гавреше с ген. Мутафчийски ?

Държавата е в колапс. На улицата бият спортния министър, при силно неизяснени обстоятелства, а шеф на НАП е данъчен измамник. Самият Радев прави отчаяни опити да се разграничи от служебното си правителство.

Корабът „България“ потъва като „Вера Су“ край Яйлата.

Това също е част от сценария. Трябва да е зле, за да дойде „Спасителят“. Това ще ви го каже Слави Василев, това ще ви каже Александър Маринов-“Майстора“. Ще има и други като Карбовски например. Лайтмотивът е „само Румен Радев може да спаси България“. Приспиват ви по „кадесарски“.

И ви готвят „голямата юмручна правда“. По времето на социализЪма на слугата на Москва Тодор Живков имаше правила на социалистически реализъм. Имаше „Голяма правда“ и „малка правда“. „Малката“ беше лоша, тя бе на обикновения човек. А „голямата“ бе единствено правата линия на партията, на социалистическото общество и строителството на комунизма, за което говореше по „Свободна Европа“ убитият с чадър от ДС писател Георги Марков.

И сега е така. „Голямата юмручна правда“ е тази на президента Румен Радев. Той е почтен, умен, честен. Почтени са измамниците Кирил Петков и Асен Василев, Христо Иванов, Тошкото на Слави, Нинова и Мая Манолова.

Хората на Румен Радев. Останалите сме бивши хора, непочтени, мафиоти, бандити и престъпници. Ние сме „малката“, незначителна правда. Абе, плява.

Кирчо и Кокорчо ще ни лепят етикети-ти си почтен, ти не.

Нещо като табелата „Образцов дом“ при социализма. Това напомня ли ви нещо от една уж безвъзвратно отминала епоха ? Когато ни деляха на партийни членове и други, втора категория хора. Сега ни делят на „протестъри“, нещо като „борци срещу фашизма и капитализма“ и други.

Това ни чака при победа на Румен Радев. Единствено свалянето на обитателя на „Дондуков“№2 от власт ще събори цялата конструкция. Ще изчезнат сценаристите, зелените чорапи. Ще изчезнат и „Харвардците“, Мая Манолова и Хаджигейов. И тогава България ще се върне в нормалната орбита.

Ало, образцовите, спите ли, спите ли ?“, реплика от българския филм „Равновесие“ на героя на актьора Константин Коцев. Спете,спете. Чакайте някой друг „да ви оправи“. Чакайте Спасителя.