Баща на момче от купона със сина на президента: Г-н Радев, да лъжеш не е мъжка постъпка

0
1015
Постът на Русев, който бе изтрит от социалните мрежи.

Малко по-късно родителят изтри поста си, или го изтриха ?

Потребител на Фейсбук представил се като родител на момче, участвало в скандалния купон със сина на президента Румен Радев написа гневно писмо в социалната мрежа. Ето какво пише Vasil Rusev:

Г-н Радев! Ехоооо !!!! Разочарован съм! Много съм разочарован. Разочарован съм от вас и като човек и като главнокомандващ и като уж обединител на нацията и като „президент“.

Особено трудно ми беше да напиша последното, дори и в кавички. Току-що гледах по телевизията изявление, че синът ви не е присъствал на въпросния, печално известен вече, купон, в нарушение на противоепидемичните мерки!

СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ!

От къде съм наясно, че лъжете ли-много просто, ами моят заварен син беше съученик с тотално изоставеното от вас момче и беше на същия този купон. (Моят заварен син вече си понася последствията. А вашият ?).

Но нека се върнем малко назад – детето ви малтретираше всички в училище, ала никога не беше наказван. Защо ли? Сигурен съм, че той не е лошо момче, дори съм чувал, че е много умен, но вие очевидно нямате никакъв контрол над него, не ви интересува, и вероятно никога не сте му казали две истински бащински думи. Жалко!

Не е толкова страшно, че младежи са купонясвали-колкото и да не е правилно в сегашната ситуация, няма страшно, че са арестувани, дето се вика ако не са те прибрали поне веднъж, не си живял, но да излизате с изявление, че случилото се е неистина, и синът ви не е бил на събирането е ДЪНО !

Това е жалко.

Появете се и постъпете мъжки, щом историята вече е раздухана! Това да се криеш, да лъжеш и извърташ е специфично за един тип хора, от които се надявам, че не сте. Много рядко си позволявам да избухвам по този начин, но не мога да се удържа този път !

Малко по-късно постът на Vasil Rusev, който бе хит в социалните мрежи, бе изтрит. Остава да гадаем доброволно ли ? Или под натиск ? Кой упражнява цензура от името на Радев в медиите, а както се оказва и в социалните мрежи ?