Ако се вярва на Демерджиев: Румен Радев е поръчителят на убийството на Алексей Петров

1
3243
Раде на колело. Като убиеца.

Бившият вътрешен, който се готви  за следващ служебен премиер, „издаде четата“

Стефан Ташев

Румен Радев ли е поръчителят на убийството на Алексей Петров? Тази теза ще е вярна, ако се вслушаме в думите на бившия вътрешен министър от радевите служебни кабинети Иван Демерджиев.

Мнозина твърдят, че Алексей Петров е архитект на сглобката по съставянето на настоящото правителство, както и гарант за трайността на тази сглобка. На този акт трябва да се гледа с изключително внимание“, изцепи се Демерджиев пред Би Ти Ви в сряда. Той доразви мисълта си и обясни, че с убийството на Петров се целяло разваляне на „сглобката“. Ако вярваме на ексвътрешния министър, най-големият враг на правителството е Румен Радев, който опорочи честванията на Шипка като заля с отрова кабинета. От тук логично можем да заключим, че той е поръчал разстрела на бившата барета, за да го бутне и пак да управлява безконтролно.

Между другото самият Демерджиев, върл радевист и човек на пловдивската мафия-Копринков-Узунов, се готви да бъде следващият служебен премиер на президента. Каква кариера само. Незнаен адвокат в Пловдив, после зам.-министър на Янаки Стоилов в първия кабинет „Янев“, след това министър на правосъдието и накрая почти година вътрешен министър.

Вярвайте на Демерджиев!! Той ги разбира нещата. Нищо, че заради импотентното му управление за тази година бяха убити шестима полицаи.

Иван Демерджиев Снимка: Tribune

Радевщината, олицетворявана от Узунов, получател на подаръчни комплекти в ресторанти, Копринков и слугите им Рашков и Демерджиев, съсипа МВР. И резултатите са видими. Ще трябват години да се съвземе системата от вмешателството на некадърни и некомпетентни хора. И то ако има политическа воля за това, каквато в новото ръководство, обсебено от абсурдни назначения на бащата на Кирил Петков, много близък с Алексей Петров, към момента не показва.

Но трябва да сме благодарни на Демерджиев, че все пак разкри поръчителят на убийството на бившата барета, застраховател, издател, доцент, преподавател и политик. Сега остава службите да си свършат работата. Подозренията към „Дондуков“№2 се засилват и от твърденията на „свидетели“, че убиецът е избягал с колело. Да припомня пиар акцията „Румен Радев на колело“.