БНТ медиен бодигард на ПП и ДБ ли е? Да. Очевидно е

0
476
Водещият Любенов

Георги Любенов, следващият път попитай Иван Гешев, като бивш прокурор по делото КТБ, дали Емил Кошлуков е върнал онези 100 000 долара, отпуснати му от банката за покупка на жилище в САЩ

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Гледам в сайта на БНТ интервюто на Георги Любенов с Иван Гешев от вчера сутринта.

Едно ще ви кажа: дайте му на този водещ да разговаря с фолк-диви и фолк-диваци. Това му е равнището.

Говори на “ше” и “ааа, пфууу”. Е, поне не крещи вече, след като се вслуша в моя коментар, че има включен микрофон, все пак, и не се налага да вика като селския глашатай.

Фалшивите новини на БНТ

Никой ли не е разбрал на “Сан Стефано” 29, че президентът Радев каза: не е имал намерение да връчи третия мандат на ДБ?! Или, според БНТ, държавният глава лъже, та трябва да се пита главният прокурор защо е попречил на любимия им Христо Иванов да гушне заветната папка, с акцията срещу Nexo.

Някой трябваше да прочете прессъобщението на прокуратурата, че българското разследване не се повлиява от сделката на Nexo в САЩ за 45 милиона долара и продължава – публикуваха го в петък, както и мое блиц-интервю с главния прокурор по случая.

Омаловажавате къщата в Барселона, вика Любенов, който някак се чувства лично засегнат, че няма как дом с установен собственик, заявил това публично през 2017 г., за около 2 милиона евро, да се сравнява с международно разследване за 94 милиарда долара – разследване, тръгнало от САЩ през Великобритания, Испания, Франция до България.

Намерени кюлчета и пари на нощното шкафче”! Кой ги намери, бе, Любенов, кой, кога! Има единствено снимки, които са обявени за фалшиви след петорна европейска експертиза.

Възможно ли е Борисов да бъде изправен на съд”, вика Любенов в опит за внушение, че точно това трябва да се случи. И ти можеш да бъдеш изправен на съд, ако има обвинения след събрани доказателства, всеки би могъл.

Кирил Петков и Асен Василев – също. Но Любенов не е чувал за писмото на цялото ръководство на “Булгаргаз”, депозирано преди месеци в Националната следствена служба за далавери по времето на кабинета “Петков”; не е виждал фактурите за плащания към посредници, които цяла България видя; не е отразил публикациите за доклад на ДАНС и партньорски служби за покупка на руски газ през посреднически фирми; не е чел адверториала на “Ди Велт” за износ на оръжия и дизелово гориво от България за Украйна – въпреки липсата на решения на МС и НС; минало му е покрай ушите, че се разследва договора на ББР с кантората “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, с поименно посочване на Лена Бориславова; не си спомня, че има разследване за заплаха, отправена от Радостин Василев към Христинка Иванова от юни 2022 г.. Любенов не вижда никакъв проблем в скандалните дарения от служители на Nexo към ВОЛТ и “Да, България”.

БНТ медиен бодигард на ПП и ДБ ли е? Да. Очевидно е.

Ти специално, Любенов, си за съд заради престъпления към българската журналистика!

Следващият път попитай Иван Гешев, като бивш прокурор по делото КТБ, дали Емил Кошлуков е върнал онези 100 000 долара, отпуснати му от банката за покупка на жилище в САЩ. Показах документ за това в студиото на Люба Кулезич още през 2019 г.. Няма да попиташ, разбира се, шубе те е.

Как така стана, че БНТ заприлича на гаражна телевизия?! Неподготвени водещи, партийни лакеи, келнери на захаросани въпроси към подбрани събеседници, некомпетентни редактори, а преразказите на интервютата в сайта на БНТ са като на някой, който си е седял на ушите, докато е смучел сок от кисело зеле срещу махмурлук.

Излагате се грозно!

Омерзителни сте!

Жалко за добрите хора, които работят в БНТ.

Срамота, Кошлуков!

Срамота, Сашо Йовков, че заради твоите измислени дела, СЕМ не може да обяви нов конкурс за генерален директор на БНТ.